Mere drama hos De Radikale: Truer med at forlade partiet

Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Der er fortsat drama hos De Radikale, der står til at kunne miste et værdifuldt medlem af partiet, hvis de altså vælger at smide Ida Auken på porten efter gårsdagens angreb på partilederen.

Da Morten Østergaard forrige onsdag trak sig som partimand for Radikale Venstre, var der næppe nogen der havde regnet med, at vi fortsat skulle debattere krænkelsessager og løgne i partiet i dag.

Det har dog vist sig at være tilfældet, for der er ikke gået en eneste dag, uden at der er kommet en ny vild drejning på historien om De Radikale.

Læs også

Tvunget til at hoppe på trampolin: Det blev hendes død

I går smed Ida Auken en bombe, da hun i et Facebook-opslag fortalte, at hun tidligere var gået til den nye partiformand, Sofie Carsten Nielsen, og bedt dem tage hånd på Morten Østergaard, der angiveligt havde svært ved at styre sig, når han havde fået noget at drikke.

Sofie Carsten Nielsen gik med det samme ud og raste mod Ida Auken, som hun bestemt ikke mente talte sandt.

Forlader politiet, hvis hun får sparket

Nu er turen så kommet til Jens Rohde, der på sin Facebookprofil fortæller, at hvis Sofie Carsten Nielsen og resten af ledelsen har tænkt sig at smide Ida Auken på porten, så skal de forvente, at Jens Rohde ligeledes er fortid i partiet.

“Derfor siger jeg også hundrede procent ærligt, at hvis man smider Ida Auken ud eller marginaliserer hende, så gør man det samme med mig” skriver Jens Rohde i et opslag på Facebook, der fortsættes:

“Hvad nu hvis Ida Auken og Sofie Carsten Nielsen rent faktisk HAR talt om et upassende formandsmønster med hænder de forkerte steder flere gange? Er det så rimeligt at fælde en sådan dom over Ida Auken, fordi man har VEDTAGET, at hun ikke taler sandt eller blot vil en magtkamp, som nogle skriver,” lyder det fra politikeren.

Hvad tror du, der kommer til at ske med De Radikale, og hvem taler egentlig sandt?

Læs også

Dansk forskning viser: Denne blodtype beskytter mere mod covid-19

 

 

 

Dagens Gossip