Mette Frederiksen advarer danskerne: Vi præsenterer nye opstramninger

Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Mette Frederiksen har netop meldt ud, at der i dag vil blive præsenteret nye opstramninger for danskerne.

Der kan ikke herske nogen tvivl om, at coronavirussen fortsat hærger i Danmark. Virussen der ellers var godt styr på i løbet af sommeren, er begyndt at blusse op igen, og den nærmer sig et niveau, der begynder at blive alarmerende.

I den anledning har Sundhedsministeriet indkaldt til pressemøde i dag, hvor der vil blive præsenteret nye tiltag i kampen mod coronavirussen.

Hvilke tiltag der er tale om, blev der ikke nævnt i pressemeddelelsen fra Sundhedsministeriet, men til gengæld løfter Danmarks statsminister, Mette Frederiksen selv lidt af sløret i et opslag på Facebook.

Læs også

Indkalder til pressemøde: Der kommer nye corona-tiltag

Statsministeren sender en mindre advarsel til den danske befolkning, hvor hun minder om, at det er nu, at det gælder.

“Det er nu, det gælder. Vi skal følge myndighedernes anbefalinger. Holde afstand, spritte af, bruge mundbind. Men der skal mere til,” lyder det fra statsministeren i sit opslag.

Hun lægger derefter op til, at danskerne skal forvente, at der igen kommer sociale begrænsninger, når vi rammer efteråret.

“Seruminstituttet siger det klart: ”Vi skal være forberedt på, at vi skal skrue ned for vores sociale kontakter i efteråret, så vi ser færre mennesker, og vi ser dem i mindre grupper,” lyder det fra Mette Frederiksen.

Nye opstramninger præsenteres i dag

Dernæst fortæller hun konkret, at regeringen i dag vil præsentere nye opstramninger for Hovedstadsområdet, og det vil være med et helt særligt fokus på nattelivet.

“Derfor præsenterer vi i dag nye opstramninger for Hovedstadsområdet. Og vi har selvfølgelig et særligt blik på nattelivet. For vi kan ikke have, at det fortsætter med fest i nattelivet i København, som vi har set den seneste tid. Jeg håber, du vil se pressemødet kl. 12.30, når tiltagene fremlægges af bl.a. justitsministeren og sundheds- og ældreministeren,” fortæller hun.

Slutteligt fortæller Mette Frederiksen, at vi skal forvente, at efteråret og vinteren bliver anderledes i år, og at vi skal passe på hinanden.

Læs også

Dyster melding fra Magnus Heunicke - Ingen går fri

 

 

Dagens Gossip