Mette Frederiksen går på ferie: Kommer med ny melding

Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Mette Frederiksen kommer onsdag med en ny udmelding til danskerne, inden hun selv går på ferie.

For mange danskere er det i dag sidste arbejdsdag, inden en tiltrængt ferie. I morgen er det nemlig skærtorsdag, og ganske få dage efter begynder påsken.

Politikerne på Christiansborg holder naturligvis også påskeferie, og i et opslag på Facebook fortæller statsminister Mette Frederiksen, at hun senere i dag går på påskeferie, men at hun vender tilbage mandag.

Læs også

Præsenterer nyt skattefradrag til danskerne

“Jeg går på påskeferie senere i dag. De næste dage handler om familien, foråret i vaser indenfor og solen udenfor. Og bøger. Ny dansk litteratur. Fra både indsigtsfulde Bengtsson og fra gode Benn Q. Holm, hvis forfatterskab gav mig meget glæde i 90’erne. Jeg glæder mig til genhøret. Og til sidst Isabel Allende. En af mine absolut yndlings forfatterinder. Tyvstartede i går aftes. Gribende historie om Den spanske borgerkrig,” lyder det fra Statsministeren.

På mandag vender Mette Frederiksen dog tilbage igen, men inden hun går på ferie, har hun et budskab til danskerne.

Smitten skal nemlig holdes nede, indtil flere danskere har fået vaccinen.

“På mandag er jeg tilbage på arbejde. Her besøger jeg Bornholm i anledningen af 75-året for øens befrielse. Jeg håber, I får en god påske. Jeg håber også, vi alle passer godt på hinanden. Mutationerne udfordrer os, og vi har stadig behov for at holde smitten nede, indtil vi får vaccineret mange flere danskere. Og endelig et sidste håb. Vi er ikke bedre end den måde, vi taler til hinanden på. Måske vi kunne bruge påsken på at skrive ordentligt til og om hinanden. Pas godt på hinanden,” lyder det fra Mette Frederiksen.

Når påsken slutter vil danskerne kunne glæde sig over, at mere af Danmark åbner op. Her vil de liberale erhverv nemlig slå dørene op, hvis man vel og mærke kan fremvise et gyldigt coronapas.

Læs også

Ny lov træder i kraft i dag

 

Dagens Gossip