Mette Frederiksen klar til at indføre nye restriktioner

Statsministeren fortæller til TV2, at hun er klar til at indføre nye restriktioner, hvis det går hen og bliver nødvendigt.

Hvis vi blot skruer tiden en uge tilbage, så sendte statsministeriet en pressemeddelelse ud, hvor Mette Frederiksen ville holde pressemøde senere på dagen.

Her præsenterede Mette Frederiksen nye restriktioner i Danmark, som ikke blot betød, at forsamlingsforbuddet ville falde fra 50 til 10 personer, men også at danskerne nu skal iføre sig mundbind, når de er indendørs et offentligt sted.

Læs også

11-årig dreng begik selvmord: Kæresten fakede sin død

Det er dog langt fra sikkert, at de restriktioner bliver de eneste, der kommer i løbet af efteråret. Smitten er nemlig fortsat voldsomt høj, og det kan blive nødvendigt med endnu skrappere restriktioner, som de blandt andet har indført i andre lande.

Klar til nye restriktioner

Mette Frederiksen fortæller derfor også til TV2, at hun er klar til at indføre nye restriktioner, hvis det bliver nødvendigt.

“De restriktioner, som blev meldt ud i fredags, og som er indført mandag og torsdag, mener vi er tilstrækkelige til at håndtere den situation, vi er i. Hvis det viser sig ikke at være tilfældet, er regeringen klar til at indføre flere restriktioner,” fortæller statsministeren til TV2.

Statsministeren fortæller dog ikke, hvilke restriktioner der kunne være tale om, men det vil højst sandsynligt være en større nedlukning, så det ikke vil være muligt at vær mange mennesker samlet et sted.

Det kunne være en nedlukning af kulturlivet, og ligeledes med restauranter og cafeer, som vi ser det i Tyskland i øjeblikket.

Læs også

Regeringen fraråder danskerne at rejse til ALLE lande

 

 

Dagens Gossip