Mette Frederiksen melder ud

Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Statsministeren kommer med en udmelding før dagens spørgetime.

Det er tirsdag, og det betyder, at der er spørgetime i Folketinget. Politikerne har mulighed for at stille spørgsmål til landets statsminister, Mette Frederiksen.

Netop dette sad Mette Frederiksen og forberedte sig på i går aftes, hvor hun samtidig glædede sig over flere til.

Læs også

Politiker med besked til danskerne: I bliver brugt som simple ludobrikker

Det fortæller hun i en udmelding på sin Facebook-profil.

“Det er mandag aften, og jeg forbereder mig til spørgetime i morgen i Folketinget. Der skal nok komme kritiske spørgsmål om mangt og meget,” lyder det fra statsministeren, der kort efter begynder at fortælle om de ting, der er at glæde sig over.

“Men der er også meget at glæde sig over. Vi har indtil nu undgået en tredje bølge af covid-19. Vi har lige aftalt et meget ambitiøst mål på klima allerede i 2025. Arbejdsløsheden falder, og genåbningen af vores samfund er i gang. Tak til alle for indsatsen,” lyder det fra statsministeren.

Udmeldingen kommer sammen med et billede af statsministerens spisebord, hvor der blandt andet står en vase med blomster. En vase Mette Frederiksen selv har malet, da hun gik med andre drømme.

“Foråret er plukket i en vase. I øvrigt malet af en lille Mette, da jeg drømte om at male på porcelæn. Det er mange år siden,” fortæller statsministeren der slutteligt ønsker danskerne en god mandag aften.

 

Læs også

Janni Pedersen deler lykkelig nyhed