Mille scorede sit drømmejob: Tester sexlegetøj for fræk webshop

Der dumper jævnligt mange spændende arbejdsopgaver ind ad døren til hende. Især har hun én favorit.

Artiklen indeholder affiliate links

Der findes mange sjove jobtitler efterhånden, men en af de mere saftige er den, Mille har.

For et lille års tid siden blev hun nemlig ansat som sexlegetøjstester af den erotiske webshop Winkwink.dk. Siden da er der dumpet mange spændende arbejdsopgaver ind ad døren til hende.

- Jeg blev legetøjstester, fordi jeg altid har haft stor interesse inden for området. Jeg har altid syntes at sexlegetøj er super spændende, da der findes så mange forskellige slags til mange typer af mennesker. Jeg har også en drøm om at blive sexolog, så derfor vil jeg gerne vide, hvad der rører sig i den verden, så jeg vil kunne rådgive om de ting, siger Mille i en pressemeddelelse fra webshoppen.

Læs også

4 ting der giver kvinder lyst til sex

Hun faldt over jobopslaget fra Winkwink.dk sidste år og vidste straks, at hun bare måtte sende en ansøgning. I dag nyder hun jobbet med at teste et til to produkter om måneden.

Produkterne spænder over alt fra de nyeste vibratorer på markedet til frækt undertøj.

Efter knap et år i jobbet har hun efterhånden et bredt overblik over, hvilke produkter der virkelig rykker for kvinder og par.

- Jeg har ikke nogle konkrete favoritter af sexlegetøj. Valget af legetøj afhænger helt af humør, stemning og situation. Om det skal være en vibrator, noget frækt lingeri, blindfold, håndjern mv. det kommer helt an på om jeg er alene, med min partner, om stemningen er rolig og romantisk eller lidt mere vild. Dog vil jeg sige at Womanizer var noget helt specielt, lyder det fra sexlegetøjstesteren.

Læs også

Mænd afslører: Disse 5 ting forvandler kedelige knald til fantastisk sex

Hun synes, at sexlegetøj er en god opfindelse, men har også sine forbehold.

- Hvis ønsket er bedre sex, vil jeg råde folk til at snakke med deres partner om lyster og fantasier og finde ud af om der er noget, man kan sammen. Evt. at købe noget frækt undertøj sammen til en start. Kig rundt på nettet og se om I støder på noget legetøj I kan lide eller vil prøve sammen. Start med noget, hvor du er tryg ved det, men samtidig super spændt på at prøve det, siger Mille.

 

Dagens Gossip