Millionerne ruller ind: Så mange penge har Johnny Madsen tjent

Skrevet af Emil Martesen

9 uger siden

|

08/04/2024
Indland
Foto: Per Lange/Ritzau Scanpix
Foto: Per Lange/Ritzau Scanpix
Millionerne ruller ind.

Dagens topnyheder

Johnny Madsen er en velkendt stemme blandt det danske folk. For nyligt satte han dog musikkarrieren på pause og greb for alvor fat om malerpenslen.

Men det eventyr er nu også sat på en tvungen pause.

Den ikoniske vestjyske musiker og maler oplevede forleden en situation, der ligger langt fra de vanlige rock’n’roll skænderier.

Her kom det nemlig frem, at den evigt populære Johnny Madsen mistede fodfæstet i sit eget hjem på Fanø.

Og smerten var til at tage og føle på.

Uheldet førte nemlig til, at Johnny Madsen brækkede kravebenet efter at være snublet over sine egne sko i mørket på vej i seng.

Og det har sat en stopper for den 73-årige multikunstners projekter, som ellers indbringer den garvede sanger millioner på kontoen.

Johnny Madsen har nemlig endnu engang bevist, at talent kombineret med hårdt arbejde bærer frugt.

Sidste års økonomiske resultat for Johnny Madsens selskab var intet mindre end imponerende, idet indtjeningen tredoblede til en solid sum af 3,1 millioner kroner.

Det viser årsregnskabet fra hans selskab ifølge JydskeVestkysten.

Men hans vej til succes har ikke været uden forhindringer.

Efter et år, hvor investeringer i andre selskaber førte til milliontab, har Johnny Madsen formået at vende skuden og realisere et overskud, der vidner om hans alsidighed som kunstner. I årtier har han været en skattet figur i det danske musiklandskab, med hits der strækker sig tilbage til 1970'erne, både som solist og som en del af gruppen Dalton. Med sange som 'Færgemand' og 'Udenfor sæsonen' har Johnny Madsen cementeret sin status som en af Danmarks mest ikoniske musikere.

Det er dog ikke kun gennem musik, at han har formået at skabe en forbindelse til det danske folk. Hans arbejde som maler har også tiltrukket stor opmærksomhed, og selvom Johnny Madsen i de senere år har trukket sig tilbage fra scenen, dels på grund af mangel på motivation og dels på grund af rygproblemer, forbliver han en væsentlig del af den danske kulturarv.