Modtog fortjenstmedalje af Dronning Margrethe: Nu er han tiltalt for voldtægt mod barnebarn

Foto: Ritzau Scanpix

Danmark er blevet ramt af en frygtelig sag, hvor en bedstefar har begået overgreb på sit barnebarn i mange år. Manden har en ledende rolle i en fagforening, og han har ligeledes modtaget en medalje af dronningen.

Opdateret: Flere detaljer er blevet slettet af hensyn til pigen.

En ældre herre med en ledende rolle i en dansk fagforening, er blevet tiltalt for at skulle have begået flere overgreb på sit sted-barnebarn.

B.T. har fået aktindsigt i sagen, hvor en ‘bedstefar’ har misbrugt sit sted-barnebarn i en periode på fire år. Den lille pige var blot fire år, da overgrebene begyndte, og de sluttede i sommeren 2017, hvor pigen var otte år gammel.

Ifølge det anklageskrift som B.T. har fået fingrene i, så skulle manden have forgrebet sig på den lille pige ‘ved andet seksuelt forhold end samleje’.

Læs også

1 ud af 10 danskere gør dette ulovlige bag rattet

Navneforbud

Det vides ikke, hvor mange gange den lille pige blev udsat for overgreb, men de skulle have fundet sted på tidspunkter, hvor bedstefaren var blevet sat til at passe hende.

Manden er af retten beskyttet af navneforbud, og mandens identitet må derfor ikke offentliggøres. Dog er kommet frem, at manden havde en ledende rolle hos en fagforening i Danmark, ligesom at han tidligere skulle have modtaget en fortjenstmedalje af ingen ringere end Dronning Margrethe.

Sagen begynder i slutningen af august.

Læs også

Mand sigtet for at gramse på 11-årig pige i populært badeland - politiet frygter flere sager

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip