Mogens faldt i søvn i toget efter julefrokost: Dagen efter ringede uventet gæst på døren

Billede: Privatfoto / Mogens Daniel Bruun

Efter årets første julefrokost faldt Mogens i søvn på vej hjem i toget. Dagen efter fik han en uventet gæst.

Mogens Daniel Bruun var til årets første julefrost i sidste weekend, og efter en festlig aften vendte han snuden hjemad klokken halv fire om morgenen. 

Desværre faldt Mogens Daniel Bruun i søvn i toget på hjemturen, og han havnede derfor på endestationen Farum i stedet for Værløse, hvor han bor. 

Mens Mogens Daniel Bruun sidder og vente på, at toget kører tilbage til Værløse, kommer en morgenfrisk togfører ind i 'cockpittet' for at overtage. De to hilser på hinanden, og Mogens Daniel Bruun forklarer, hvorfor han sidder i toget. 

Læs også

Mascha Vang tilstår: Jeg lyver for min datter

Togføreren fortalte, at han nok skulle sørge for, at han kom af på den rigtige station denne gang, og da de nåede Værløse, blev det også tjekket, om Mogens var vågen. 

Men selvom han denne gang kom af på Værløse station, havde Mogens Daniel Bruun desværre tabt sit rejsekort. Næste morgen skulle han derfor til at spærre kortet. Men lige da han skulle til at trykke 'Godkend', på computeren, ringer det pludselig på døren.

Læs også

Brun uden sol: Nyt produkt kan gøre dig brun uden at skade huden

Udenfor stod togføren med Mogens Daniel Bruuns rejsekort i hånden. En passenger havde fundet kortet og afleveret det til ham, og han ville derfor aflevere det på vej hjem fra hans vagt. 

- Det kalder jeg service i verdensklasse. Jeg blev desværre så overrasket, at jeg ikke nåede at give en flaske vin eller andet som tak. Derfor denne lille beretning med håb om, at den bliver delt så mange gange, at den når frem til denne fantastiske DSB-mand. Tusind tak for hjælpen! Du er guld værd for både passagerer og DSB, skriver Mogens Daniel Bruuns i et opslag, han har delt på Facebook. 

Med sit Facebook-opslag håber Mogens Daniel Bruuns at finde frem til togføren, så han kan takke ham ordentligt for den fantastiske service. 

Forældre advarer: Mørkklædt mand kører rundt og tilbyder penge til børn

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip