Nedtur for Margrethe

Foto: Shutterstock.com

Pandemien kom i vejen.

Den 16. april 2020 var det 80 år siden, at Dronning Margrethe kom til verden på Amalienborg som datter af Kronprins Frederik og Kronprinsesse Ingrid.

Læs også

Tidligere Bagedyst-deltager i chok: “Skide hamrende snæversynede”

Men som mange nok husker, så var der skruet gevaldigt ned for festlighederne sidste år. 

”Danmark og verdenssamfundet står netop nu i en meget vanskelig situation. Vi har alle et særligt ansvar for at tage hensyn til hinanden og sammen bidrage til, at Danmark kommer godt igennem de meget store udfordringer, som landet står overfor. Jeg appellerer derfor til, at vi alle følger regeringens og myndighedernes anvisninger og passer på hinanden,” lød det fra Dronningen i en pressemeddelelse fra Kongehuset, da det kom frem, at alle Kongehusets planlagte aktiviteter og begivenheder i forbindelse 80-års fødselsdagen blev aflyst. 

Det betød blandt andet, at den storstilede to-dages fejring, Aarhus havde planlagt i forbindelse med et sommertogt omkring Grundlovsdag, måtte udsættes.

Desværre bliver det heller ikke i år, at Aarhus kan fejre Dronningen. Besøget i Smilets By er nemlig udsat til 2022. Det oplyses i en pressemeddelelse. Men borgmester i Aarhus, Jacob Bundsgaard, ser frem til 2022. 

”Jeg glæder mig over, at vi allerede nu kan se frem til et festligt kongeligt besøg til 2022, hvor vi må regne med at have fået pandemien godt på afstand, så vi atter kan planlægge store forsamlinger og holde en flot og folkelig byfest for vores dronning,” udtaler han. 

Nyder vinterferien i Jylland

Lige nu holder Dronning Margrethe vinterferie på Jagtejendommen i Trend, og fra nåleskoven i Vesthimmerland sendte Dronningen en hilsen i går.

“De første forårstegn er begyndt at dukke frem i skovbunden, på buske og træer og i små og store haver rundt omkring i landet. Den danske natur er noget ganske særligt, og det skal vi alle glæde os over,” forklarer hun i opslaget på den officielle Instagramprofil for det danske kongehus.

Du kan læse mere om vinterferien i denne artikel:

Læs også

Dronning Margrethe sender hilsen til danskerne

 

 

 

 

Dagens Gossip