Nettos hjemmeside kollapsede efter vildt tilbud

Foto: Shutterstock

Netto udsendte en tilbud der simpelthen var så godt, at deres hjemmeside gik ned på grund af kunder.

Der er ikke noget som et godt tilbud, der kan få danskere til at valfarte i flok.

Det fik Netto også at erfare, da de sendte deres seneste tilbudsavis ud til deres kunder på e-mail.

Læs også

Brev på vej til 240.000 danskeres postkasse: Hold øje!

Nettos CEO, Braw Bakir fortæller i et opslag på LinkedIn, at Nettos hjemmeside gik ned på grund af den massive mængde trafik de fik efter udsendelsen af deres tilbudsavis.

Tilbuddet der lokkede danskerne til var en pakke Lurpak smør til blot 7.95 kroner. Et tilbud som danskerne bare ikke kunne stå for.

"Det er ikke nyt, at danskerne elsker et godt tilbud, men i dag blev det understreget som sjældent før: Tidligere på dagen sendte vi nyhedsbrev ud til vores Netto+ kunder, blandt andet med et godt tilbud på smør. Og 30 minutter senere gik Netto.dk ned." lyder det fra Braw Bakir på Linkedin, inden opslaget fortsættes:

"Trafikken på siden var simpelthen for voldsom. Jeg tror min kollegaer får travlt på lørdag, så vær ekstra søde ved dem og giv dem et skulderklap eller en highfive" fortæller han i opslaget, som du kan læse lige her:

Foto: Netto

Her på redaktionen har vi også tidligere skrevet om netop dette Lurpak-tilbud, inden Netto sendte det ud til deres e-mail-kunder.

Da artiklen blev sendt ud oplevede vi her på Dagens.dk også en øget mængde trafik i forhold til normalt. Noget tyder altså på, at danskerne, der har skulle leve med inflation det seneste års tid, trænger til tilbud - især på smør.

Tilbuddet gælder i alle Netto-forretninger hele landet og det begynder i morgen.

Der er dog begrænsninger på, så der maksimum på købes tre pakker pr. kunde.

Læs også

Mor dør af kræft: Hendes sidste opslag på facebook får tårerne til at trille

 

 

Dagens Gossip