NORMAL 'undskylder'

Pressefoto Normal

Butikskæden 'Normal' har set sig nødsaget til at undskylde i en pressemeddelelse, men det er dog ikke fordi, at de har gjort noget galt.

I Normal kan du finde normale varer til unormale priser. Kæden sælger blandt andet kendte mærkevarer inden for personlig pleje, makeup, konfekture og husholdningsartikler, og den har nu mere mere end 400 butikker i Danmark, Norge, Sverige, Holland, Frankrig og Finland. Og nu er der flere på vej.

Inden længe slår den danske kæde nemlig dørene op for en ny butik i Varde og en nyrenoveret butik Holstebro, hvor der venter kunderne en helt særlig oplevelse. Det skriver Normal i en pressemeddelelse.

Læs også

Mand i hospitalsseng: Kort efter bliver han spist

Imellem tiden underskylder kæden for rod i forbindelse med butiksåbningen og -udvidelsen.

"Undskyld vi roder," skriver Normal.

"Vi sælger mærkevarer inden for make-up, husholdningsartikler, personlig pleje og en lang række basisvarer, som mange mennesker allerede kender og bruger på badeværelset, i køkkenet og til rengøring. Mærkerne omfatter fx L’Oréal, Gillette, Colgate og Ajax, og vi sælger varerne til faste lave priser, der ofte vil være lavere end den generelle markedspris", forklarer Lars Bjerring, Country Manager.

"Vores mål er, at du som kunde får en unik oplevelse, hver gang du besøger en af vores butikker. Derfor får vi, udover det faste sortiment, hele tiden nye varer hjem - også fra spændende brands, som du kun finder i Normal. Faktisk får vi ca. 100 nye varer i butikkerne hver eneste uge, og det gør, at der altid er noget nyt og spændende at finde i butikken", fortsætter Lars Bjerring.

Kæmpe åbningsfest

Når Normal slår dørene op for de nye butikker, sker det - som altid - med et brag af en åbningsfest.

Her lover de om en masse events, konkurrencer, giveaways – og masser af god stemning.

"Vi glæder os altid til at give kunderne en rigtig god oplevelse – ikke mindst på åbningsdagen. Til butiksåbninger er der altid fest og farver, og det er overvældende at møde de mange positive og glade kunder," siger Lars Bjerring.

Den nye butik i Varde åbner den 14. oktober 2022.

Den nyrenoverede butik i Holstebro åbner den 6. oktober 2022.

Derudover udvider Normal til en ny og større butik i Aalborg Storcenter.

Læs også

Kvinde ser fremmed bil på hendes p-plads: Sedlen i forruden efterlader hende overrasket

 

 

Dagens Gossip