Nu afslører de: TV2-vært i forhold med musiker

Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Komiker og TV 2-vært Victor Lander bekræfter forholdet.

“Vi har tilladt os at klippe-klistre nogle flere overskrifter til jer, Se & Hør og Ekstra Bladet.”

Sådan lyder det i et opslag på Instagram, som komiker og vært på TV 2-programmet 'LEGO Masters', Victor Lander, har delt.

Læs også

Fire små børn omkommet i brand: Blev efterladt alene hjemme

På billederne kan man se Victor Lander sammen med musikeren Annika Aakjær, hvortil de har ‘klippe-klistret’ en række overskrifter.

De to fortæller nu offentligt, at de er et par, og tidligere har Annika Aakjær fortalt om sin nye kærlighed. Dog uden at sætte navn på. 

Det gjorde hun i TV 2 Zulu-programmet ‘Klubben’.

“En dag skulle vi i Føtex Food, og pludselig tager han mig i hånden på gaden… Altså i offentligheden. Og først tænkte jeg, at det var fordi han gerne bare ville holde en voksen i hånden på vej over den store vej,” forklarer hun i programmet og forsætter:

“Men han holdt sgu fast. Og på den korte vej over Amagerbrogade, der når mit syn på forholdet at ændre sig. Jeg når at tænke: Det kan da godt være, det her er noget. Og alder er jo bare et tal,” lyder det fra Annika Aakjær, der er 12 år ældre end Victor Lander.

Foto: Instagram

Både Annika Aakjær og Victor Lander er vant til at stå på en scene. Derudover har de også det tilfælles, at de begge har været en del af TV 2-programmet ‘Stormester’. Victor Lander var med i sæson 3, mens Annika Aakjær deltog i sæson 4.

Læs også

Helle Thorning-Schmidt var på vej i 'Aftenshowet' - Så fik hun trist besked

 

 

Dagens Gossip