Nu er der nyt i Mia-sagen

Foto: Politi

Efter lang tid sker der endelig noget i sagen om drabet på 22-årige Mia Skadhauge Stevn.

For snart ét år siden var 22-årige Mia Skadhuage Stevn på vej hjem fra en bytur i Aalborg, da hun blev samlet op af en mørk bil og forsvandt. 

Fire dage senere fandt man dele af hendes lig i Dronninglund Storskov, og der gik ikke længe, før politiet foretog anholdelser i sagen. 

Læs også

Nyt i Mia-sagen: Drabssigtet forbliver fængslet

Én af de anholdte, en 37-årig mand, sidder fortsat varetægtsfængslet i sagen, hvilket han har gjort siden d. 10. februar 2022, hvor han blev anholdt. 

Han nægter sig fortsat skyldig og sidder altså ifølge ham selv uskyldigt buret inde, men nu sker der noget i sagen. 

Selvom sagen er forhåndsberammet til først at foregå i Retten i Aalborg over otte retsdage i juni 2023, så er efterforskningsmaterialet nemlig allerede nu blevet overdraget til anklagemyndigheden. 

Det skriver Ekstra Bladet. 

Det betyder, at anklagemyndigheden nu skal vurdere, hvad der kan og skal rejses tiltale for, og hvad der ikke kan eller skal rejses tiltale for. 

"Først når vi har afsluttet dette arbejde, vil anklagemyndigheden tage stilling til sagen. Derfor kan vi ikke udtale os nærmere om selve tiltalespørgsmålet for nuværende," lyder det i en udtalelse fra Mette Bendix, der er specialanklager ved Nordjyllands Politi. 

Læs også

Løsladt i Mia-sagen

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip