Nu er der nyt i sagen mellem Robert Hansen og Nynne

02/05/2023 09:19

Henrik R

Indland
Foto: Peter Hauerbach/Ritzau Scanpix
Foto: Peter Hauerbach/Ritzau Scanpix
Nu er der nyt i sagen.

Mest læste i dag

Nye oplysninger er fremkommet om den længe ventede retssag, der har fået stor opmærksomhed, da den involverer skuespilleren Robert Hansen og hans tidligere partner Nynne Larsen.

I februar var offentlighedens øjne rettet mod Robert Hansen, kendt fra "Kærlighed ved første hik", og Nynne Larsen. Skuespilleren er anklaget for flere tilfælde af simpel vold samt et tilfælde af grov vold, der skulle have fundet sted mellem 2020 og 2021.

Ifølge anklagerne skulle Hansen have angrebet Larsen med knytnæveslag i ansigtet i 2020 og i 2021 med en guitar, der blev ødelagt i processen. Det seneste angreb skulle have fundet sted i sommeren 2021 i Spanien, hvor Hansen angiveligt slog Larsen i hovedet og sparkede hende i ribbenene.

Den oprindelige retssag blev indledt den 21. februar, men blev hurtigt udskudt, da Hansens forsvarsadvokat ikke havde modtaget sagsakterne fra det spanske politi. Anklageren ønskede ikke at adskille sagerne, og retssagen blev derfor udskudt.

Robert Hansen udtrykte frustration over udskydelsen, idet han påpegede, at sagen påvirkede hans nattesøvn. Dette blev mødt med kritik fra Nynne Larsen, som fandt hans bekymring for egen nattesøvn og trivsel usmagelig. Det fortalte hun til Se & Hør.

Nynne Larsen har nu delt en opdatering på Instagram, hvor hun bekræfter, at retssagen er blevet udskudt til den 8. august. Hun forsøger at holde is i maven og ser frem til at få afsluttet denne sag, som hun siger, aldrig skulle have været åbnet.

Du kan se opslaget fra Nynne her, indtil den fjernes fra hendes story.