Nu er dommen mod Nicki Bille fældet

Foto: Shutterstock

Torsdag kunne Københavns Byret fælde dom over den tidligere fodboldspiller, som er tiltalt for flere forhold.

Torsdag blev der afsagt dom over Nicki Bille Nielsen, som tidligere har spillet i flere stor fodboldklubber i udlandet.

De seneste år har overskrifterne dog mere handlet om epsiode på den anden side af fodboldbanen. Sager, som nu er blevet afgjort ved Københavns Byret.

Læs også

DMI melder om temperaturdyk: -4 grader på vej

Her var blandt andet Se & Hør til stede.

33-årige Nicki Bille var ved torsdagens retssag tiltalt for hele 13 forhold, og han blev kendt skyldig i 12 af dem.

De fleste af forholdene omhandler et færdselsuheld, som den tidligere landsholdsspiller var involveret i i sommeren 2019 på Amagermotorvejen, hvor han ifølge politiet i grov kådhed eller på lignende hensynsløs måde og under påvirkning af euforiserende stoffer påkørte en norsk indregistreret bil og udsatte tre andre personers liv eller førlighed for fare.

Foruden ulykken, så skulle han eftersigende også have kørt over den tilladte hastighed samt kørt og overhalet via nødsporet.

Nicki Bille var tiltalt for en lang række forhold, der vedrører kørsel i påvirket tilstand, besiddelse af euforiserende stoffer og tyveri af en Dior-parfume i Københavns Lufthavn i Kastrup til en værdi af 848 kroner.

Selv erklærede han sig skyldig i 7 af forholdene, hvor de resterende 6 alle omhandler færdselsuheldet på Amagermotorvejen i 2019.

Under hans egen forklaring blev det afvist, at han var påvirket af euforiserende stoffer inden og under færdselsuheldet.

Det er ellers det, som anklagemyndigheden mener er tilfældet.

Bille hævdede, at han først indtog narkotika i form af morfin og kokain på skadestuen.

Dommen lød på 60 dages betinger fængsel. Bille skal desuden betale en bøde på 5000 kroner, er en dommer og to domsmænd nået frem til. Derudover skal han udføre 80 timers samfundstjeneste samt betale for sagens omkostninger.

Nicki Billes advokat, Asser Gregersen, fortalte efter dommen, at fodboldspilleren ønsker noget betænkningstid i forhold til, om han vil anke dommen.

Læs også

Mor tager på arbejde og efterlader søn alene hjemme hos far – går i panik, da han sender sms

 

 

Dagens Gossip