Nu indfører MobilePay nyt gebyr

Foto: Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix

Mobile Pay lancerer en ny tjeneste til private brugere, men det koster altså et gebyr, hvis man vil benytte sig af det.

MobilePay har lyttet til deres mange brugere, og derfor har de indført en ny tjeneste, som kommer til at koste private brugere et gebyr.

Det der er tale om, er, at MobilePay lancerer en ny tjeneste, hvor folk har mulighed for at give pengegaver til hinanden, når de eksempelvis skal til fødselsdag eller lignende.

Læs også

TV-krigen var kun begyndelsen for YouSee: Nu afslører de deres mål

9 ud af 10 danskere vælger nemlig at give kontanter, hvis en person har ønsket sig penge i gave, men det agter MobilePay altså at lave om på, og derfor kommer der en ny tjeneste.

Med den nye tjeneste kan du give pengegaver til din ven, kæreste, familie, kollega eller andet, men uden at det bliver helt så upersonligt som en MobilePay-overførsel vil være.

Ekstra Bladet beskriver den nye løsning som et grafisk gavekort, hvor modtageren kan få en digital levering af gaven. Derudover er det også muligt at udskrive en særlig kode, så man kan overføre pengegaven til et fysisk kort, men uden, at der er kontanter involveret.

Det koster det

Der er mange forskellige funktioner i den nye tjeneste, som også vil gøre, at du kan sætte overførslen til at være tidsbestemt. Pengene vil blive trukket med det samme, men bliver leveret på det tidspunkt, som du ønsker.

Tjenesten er dog ikke gratis, og det vil koste dig et gebyr på 5 kroner, hvis du ønsker at give en pengegave via MobilePay.

Læs også

TV-krigen var kun begyndelsen for YouSee: Nu afslører de deres mål

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip