Nu indkalder regeringen: Nyt om genåbning

Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Ifølge TV2 har regeringen netop indkaldt partilederne.

Vi er efterhånden et godt stykke inde i den store genåbningsplan af Danmark. 

Der er dog fortsat flere områder, der fortsat er lukket ned, og et af dem som folk særligt savner, er fitnesscentre. Disse står dog til at blive genåbnet den 6. maj, men det helt store spørgsmål er, hvad der ellers kommer til at blive genåbnet, og om regeringen igen kunne finde på at fremrykke genåbningen.

Læs også

Kort efter fødslen lyder beskeden fra lægen: “Det gør mig ondt, men…”

Dette så vi blandt andet ved seneste genåbning for ganske få dage siden. Her var det kun planen, at udendørsservering skulle åbne op, men regeringen åbnede altså også op for indendørsservering, hvis man altså har et gyldigt coronapas.

Nu kan danskerne så snart forvente mere nyt om genåbningen af Danmark. Den næste fase begynder den 6. maj, men allerede i morgen torsdag den 29. april er der indkaldt til møde.

Regeringen har nemlig indkaldt partilederne til møde omkring den kommende genåbning af Danmark.

Det er TV2 der skriver, at partilederne er indkaldt til møde med justitsministeren og sundhedsministeren i morgen torsdag klokken 12.00.

Det forlyder, at den næste genåbningsfase skal drøftes. Hvorvidt partierne kunne finde på at fremrykke genåbningen, får vi nok desværre først svar på i morgen, når mødet er overstået.

Læs også

Mor i chok: Fejl på hospitalet betyder, at nyfødt datter nu er opkaldt efter heavy metal-band

 

 

Dagens Gossip