Nu kan du udstille din egen model i Legoland

Foto: Shutterstock

LEGOLAND søger byggere til et nyt galleri.

Har du altid drømt om at vise hele verden dine LEGOmodeller hjemme fra stuen af? Så har du nu muligheden.for det.

Og det er ikke et hvilket som helst sted, men faktisk i LEGOLAND ved Billund.

LEGOLAND Gallery i parken søger nemlig nye og inspirerende modeller til udstillingen. Det skriver LEGOLAND i en pressemeddelelse.

Læs også

Kvinde hævder, at hun er 'så lækker', at mænd ikke vil lade hende være: Nu vil hun hyre bodyguard

Parken søger i alt 40 byggere, som altså får lov til at udstille deres eget byggeri.

I galleriet kan gæsterne selv slå sig løs med at bygge modeller og lade sig inspirere og ikke mindst blive imponeret af de mange flotte Lego modeller, der er i udstillingen, som er bygget af Lego fans fra hele verden.

“Vi glæder os rigtig meget til at kunne give alle kreative LEGO byggere denne helt unikke mulighed. Vi ved, at der er mange, der er rigtig gode til at bygge fantasifulde LEGO modeller, og nu får vi et fantastisk sted, hvor vi kan vise det frem og forhåbentligt inspirere endnu flere til at bygge løs,” siger Christian Woller, som er direktør i LEGOLAND.

Og det er altså netop de inspirerende og imponerende LEGO modeller, som LEGOLAND er på udkig efter.

Det eneste krav er, at modellen højst må være 50 x 50 cm, og at den ikke må indeholde noget fra et tema eller en serie som for eksempel LEGO NINJAGO.

Højden på modellen er der ikke et krav til, men den skal kunne stå i et udstillingsmontre.

Både børn og voksne kan tage udfordringen op og bygge modeller enten alene eller sammen, og det er også muligt at finde sin flotteste model frem fra gemmerne og tilmelde den til udstillingen.

“Vi er meget spændte på at se de flotte LEGO modeller, danskerne har stående derhjemme, eller som de bygger til lejligheden. Alle bud bliver vurderet af vores jury, som består af dygtige modelbyggere i LEGOLAND. De udvælger 40 modeller, der skal udstilles i år, og vi er helt overbeviste om, at der kommer nogle rigtig gode bud, siger Christian Woller.

Tilmeldingen sker via LEGOLANDS hjemmeside, og deadline for tilmelding er 28. februar.

Læs også

Kvinde tilbageholdt: Heilede i Auschwitz

 

Dagens Gossip