Nu må danskere også rejse til disse tre lande

Foto: Finn Byrum/Ritzau Scanpix

Det er nu muligt for danskere at rejse til yderligere tre lande, eftersom Udenrigsministeriet har ændret deres rejsevejledning.

Der var længe usikkerhed omkring hvorvidt det ville blive muligt at komme på sommerferie i år. For lidt mere end en måned siden blev der så åbnet op for enkelte europæiske lande, og et par uger efter blev der åbnet op for stort set hele Europa.

Nu er der så blevet opdateret nye rejsevejledninger, som giver danskerne endnu flere muligheder for at rejse ud. Denne gang er det dog ikke EU-lande, men både Afrika, Europa/Asien samt Sydamerika.

Læs også

Kulderekord på vej til Danmark

Udenrigsministeriet har således ændret deres rejsevejledninger torsdag, så de ikke længere fraråder danskere at rejse til Tunesien, Uruguay, Georgien samt flere dele af Sverige.

Blot fordi at rejsevejledningen er ændret, betyder det ikke, at du skal springe på det første fly til et af landene.

Disse lande skal du stadig være opmærksom på

Det er nemlig sådan, at både Uruguay og Georgien har restriktioner  i deres lande der gør, at du som dansker skal i 14 dages karantæne, hvis du rejser til landet. 

Det er kun Tunesien, hvor det vil være muligt at rejse til, uden at du skal frygte for at komme i karantæne ved ankomsten ved landet, eller når du rejser tilbage til Danmark.

Foruden de tre ovenstående lande, er sikkerhedsniveauet også ændret for Halland, Kalmar og Värmland-regionerne i Sverige.

Læs også

Teenager daskede diller mod hoveddør: Pludselig stank der af lort

 

 

Dagens Gossip