Nu skal du slå til: Mulighed for at vinde 500.000 kroner

23/11/2023 13:07

Nicolai Steinicke

Indland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det er nu du har muligheden.

Mest læste i dag

Er du en vaskeægte 'Robinson Ekspeditionen'-entusiast og mener, at du har det, der kræves for at overleve på en øde ø? Så er din chance her nu. TV3 inviterer alle interesserede til at ansøge om deltagelse i Robinson Ekspeditionen 2024. Det skriver Her og Nu.

For at deltage skal du sende en mail sammen med et par billeder af dig selv til robinson@mastifftv.dk. I mailen skal du overbevise produktionen om, hvorfor netop du fortjener at være med i Robinson Ekspeditionen næste år, oplyser TV3 på 'Robinson Ekspeditionens' Instagram.

Denne spændende mulighed har allerede skabt interesse, og tidligere 'Robinson'-deltager Mie har tagget 'Paradise Hotel'-vinderen Mathias Hjort i opslaget. Mathias Hjort ser ud til at være klar til udfordringen og bekræfter sin interesse med ordene: "Jeg er klar, det ved de også godt."

Der er altså god grund til at forvente, at vi måske snart vil se den erfarne reality-stjerne, der ikke kun har deltaget i 'Robinson Ekspeditionen' tidligere, men også har vundet 'Good Luck Guys', kaste sig ud i endnu et eventyr.

Robinson Ekspeditionen er et reality-tv-program, der har været sendt på TV3 siden 1998. Programmet er kendt for at sætte deltagerne på prøve i en række fysiske og mentale udfordringer på en øde ø. Deltagerne skal samarbejde for at overleve og konkurrere om at blive den sidste tilbageværende person på øen.

Gennem sæsonerne har Robinson Ekspeditionen udviklet sig og integreret forskellige temaer og twists for at holde seerne engagerede. Deltagerne udsættes for ekstreme vejrforhold, knappe ressourcer og intense konkurrencer for at teste deres overlevelsesfærdigheder og strategiske evner.

Programmet har haft stor succes og tiltrukket en dedikeret seerskare. Deltagerne spænder bredt fra almindelige mennesker til tidligere reality-stjerner.