Nu skal du tænde dine el-apparater: Billig strøm hele dagen

Foto: Shutterstock.com

Hvis du har brug for at bruge noget strøm, så er det med at få gjort det i dag. Prisen på el er nemlig skruet helt i bund.

Det er ingens næse gået forbi, at krisen raser, så hvis du har en tøjvask, en opvask, eller måske en bil der skal lades op, så er det i dag, du bør gøre det. 

Prisen på el er nemlig helt i bund, og du vil kunne spare mange penge, hvis du bruger dine elapparater på de rette tidspunkter i dag, i stedet for at gemme det til en dag, hvor på prisen på el er meget høj.

Allerede klokken 09:00 falder prisen til under 0,27 kr./kWh. Det er uden afgifter og moms. 

Fra klokken 09:00 vil den fortsætte med at ligge på et stabilt lavt niveau, indtil klokken 17:00, hvor den langsomt begynder at stige igen - men altså fortsat meget lav. 

Det klogeste tidspunkt for dig at starte dine elapparater vil være klokken 12.00, da prisen på en kWh vil ligge på blot 0,26 kroner uden moms og afgifter. Prisen på den rene el vil altså ligge på blot 0,26 øre, og det bliver derfor ikke meget billigere. 

Det dyreste tidspunkt på dagen er klokken 17.00 og 18.00. Her vil prisen på en kWh ligge på henholdsvis 0,47 og 0,47 øre. Det er fortsat billigt, men alligevel næsten dobbelt så dyrt som de billigste tidspunkter på dagen. 

Noget tyder også på, at prisen på el vil være rigtig billig i nat.

Klokken 23.00 til 24.00 vil prisen snige sig ned på en 0,23 kr./kWh. Først klokken 13.00 kan vi se priserne fra 00.00 til 23.59, og derfor ved vi endnu ikke, hvad den reelle pris kommer til at ligge på.

Læs også

11-årig dreng død i tragisk ulykke

 

 

 

Dagens Gossip