Nu skifter Kandis-Johnny spor: Overrasker på DR

Skrevet af Emil Martesen

26/11/2023
Foto: Tobias Kobborg/Ritzau Scanpix
Foto: Tobias Kobborg/Ritzau Scanpix
Den evigt populære Kandis-Johnny skifter spor.

Mest læste i dag

Drømmer du om at se iværksætter-millionæren Jacob Risgaard udfordre sig selv i kunsten at bage kage? Eller er du nysgerrig efter at iagttage den tidligere håndboldspiller Jesper Nøddesbos reaktioner, når han står over for udfordringen med en genstridig mousse?

Disse usædvanlige scenarier er måske ikke det første, man tænker på. Men det er netop, hvad Danmarks Radio (DR) har i ærmet.

Efter den spændingsfyldte finale i 'Den store bagedyst', som blev sendt lørdag, løfter DR sløret for en helt særlig udgave af det populære program.

Det skriver de i en pressemeddelelse.

Her lægger de ikke skjul på, a de vil hylde de kulinariske bedrifter med en stjernebesat version af showet.

Den 1. januar får seerne en unik mulighed for at se en række kendte ansigter, herunder Kandis Johnny prøve kræfter med bagekunsten foran kameraerne i den særlige udgave 'Den store bagedyst - med stjernedrys'. Her vil kendisserne udforske og udfordre deres bageevner i et format, der lover både underholdning og uventede drejninger.

Og selvom der er tale om tv-vante deltagere, bliver de kendte bage-aspiranter i den grad tvunget ud af deres komfortzone, lover programansvarlig på DR Eva Kvist:

"Rigtigt mange danskere følger med i bagedysten og er imponerede over deltagernes kunnen. Det gælder også mange kendte – og nu giver vi seks af dem chancen for selv at prøve det. Alle deltagerne er vant til at være i spotlightet, men er noget mere på udebane, når det kommer til bagning. Det er modigt af dem at kaste sig ud i det, og så er det stærkt underholdende at følge med i deres udfordringer undervejs", siger hun i pressemeddelelsen.

Foruden sanger i Kandis Johnny Hansen tæller de kendte deltagere journalist og podcastvært Ditte Okman, livstilsekspert i 'Kender du typen' Anne Glad, komiker Natasha Brock, tidligere håndboldspiller Jesper Nøddesbo og iværksætter Jacob Risgaard.

Dommerne bliver igen Katrine Foged Thomsen og Markus Grigo, ligesom Timm Vladimir fortsat indtager rollen som vært.