Ny udmelding fra Mette Frederiksen

Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Mette Frederiksen er kommet tilbage fra sin ferie, og hun er klar med en ny kort melding om coronasituationen i Danmark.

Det er ved at være noget tid siden, at vi sidst har hørt til Mette Frederiksen. Tidligt i coronaforløbet hørte vi ellers meget til landets statsminister på pressemøder og i medierne, men i løbet af den seneste uges tid, har der været stille.

Det skyldes, at Mette Frederiksen har været på ferie, hvilket hun fortæller om i et opslag på Facebook.

Læs også

Politiet gør uhyggeligt fund på pigeværelse

Ferien har stået på en tur til Nordjylland, hvor Mette Frederiksen stammer fra, og nu er hun altså tilbage på Marienborg igen, hvor hun fortsætter fra hvor hun slap.

Det går stadig i den rigtige retning

“Efter et par skønne dage i Nordjylland og ditto hjemme er jeg tjekket ind på Marienborg igen og dermed tilbage på arbejde”, skriver hun i Facebook-opslaget.

Derudover kommer Mette Frederiksen også hurtigt ind på coronasituationen, hvor hun kan glæde danskerne med, at det hele fortsat går i den rigtige retning herhjemme.

“Vi forbereder EU-topmøde og lidt andet forskelligt. Og udviklingen i corona herhjemme går stadig i den rigtige retning. Tak for det.” lyder det fra Mette Frederiksen.

Læs også

Fie Laursen kommer med kæmpe afsløring

 

 

Dagens Gossip