Nye corona-restriktioner kan være på vej i Danmark

Foto: Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix

Det er højst sandsynligt ikke slut med at indføre restriktioner mod coronavirussen endnu. Transport minister Benny Engelbrecht fortæller, at danskerne skal til at benytte sig af mundbind i den offentlige transport, ellers kommer der flere restriktioner.

I takt med at coronavirussen begyndte at sprede sig mere i Danmark i løbet af slutningen af juli og august, begyndte regeringen at opfordre til, at danskerne går med mundbind i visse situationer.

Særligt når de er ombord på et offentligt transportmiddel, men det lader altså ikke til, at opfordringen har haft den helt store effekt.

Læs også

Børnhavedreng slemt til skade: Fløjet akut på sygehuset

Således fortæller transportminister Benny Engelbrecht, at han er utilfreds med, hvor få danskere der rent faktisk benytter sig af mundbind i den offentlige transport.

Nye restriktioner kan være på vej

Han fortæller derfor til Jyllands-Posten, at hvis det ikke bliver bedre, så vil der blive indført nye corona-restriktioner.

“Jeg vil opfordre DSB til at lytte meget nøje til, hvad Sundhedsstyrelsen siger, for det er helt afgørende for passagerernes tryghed, at der ikke opstår unødvendig forvirring,” lyder det fra transportministeren, der fortsætter:

“Brugen af mundbind skal øges væsentligt, i forhold til hvad vi har set de seneste par dage. Ellers vil det være nødvendigt at indføre andre restriktioner,” fortæller han.

Hvilket restriktioner der kunne blive indført, melder ministeren dog ikke ud om.

Læs også

Dette land kan blive lukket for danskerne

 

 

 

Dagens Gossip