Nye tal: Over 100 nye corona-smittede i Danmark

Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix

Der er netop kommet nye tal fra Sundhedsstyrelsen, og de lyder på, at der er over 100 nye smittetilfælde i Danmark.

I går kom der en større stigning i antallet af smittede danskere med coronavirus, men det skyldes også, at flere danskere nu bliver testet for virussen.

I går lød antallet af testede danskere på 14.959 i alt, og ud af dem var 1.724 danskere konstaterede smittede med coronavirus. Yderligerer 34 personer har mistet livet i alt.

Læs også

Pas på: Åben ikke døren for denne kvinde

I løbet af den kommende tid vil sundhedsvæsenet teste endnu flere danskere om dagen, og det vil højst sandsynligt også kunne mærke på det antal af smittede, der dagligt kommer klokken 10.00 og 17.00.

I dag klokken 10.00 har Sundhedsstyrelsen igen opdateret deres tal, og ikke overraskende er der en ny stigning i antallet af smittede danskere med coronavirus.

Siden i går er der blevet testet lidt over 1.000 personer, og der er sket en stigning på lidt over 100 personer, så det nu lyder sig, at der er 1.851 danskere smittet med coronavirus.

Antallet af døde er ikke steget endnu, og forhåbentlig stiger det ikke i løber af dagen.

På Færøerne er der registreret 140 smittede, mens der på Grønland er sket en stor stigning med nu 23 smittede.

5000 skal testes hver dag

I de seneste uger er der dagligt blevet testet mellem 500 og 1.800 personer for coronavirus i Danmark. Det tal skal oppes, og det vil kunne ses i den nærmeste tid.

Ifølge Sundhedsstyrelsen er det planen, at der skal testes omkring 5.000 danskere på daglig basis, så man på den måde hurtigere kan få isoleret de danskere, der er smittet med coronavirus.

Det vides ikke præcis, hvornår sundhedsvæsenet vil være klar til at teste 5.000 danskere om dagen, men det skrider frem i takt med, at Danmark får flere testkits til rådighed.

Læs også

Eksperter afslører: Der er nye symptomer på coronavirus

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip