På trods af stor succes: Landsholdsstjernen nægter

Foto: Johan Nilsson/TT/Ritzau Scanpix

Der er en helt specifik ting, som landsholdsstjernen ikke vil gå på kompromis med.

Til årets danske triumf ved verdensmesterskaberne i herrehåndbold vandt Simon Pytlick danskernes hjerter med sit fænomenale spil.

Den 22-årige stjerne fik til VM vist, hvor højt niveau han kan spille på, og der er ingen tvivl om, at Simon Pytlick går en lovende karriere i møde.

En stor karriere og stor succes har dog andre konsekvenser. Det er noget, som Simon Pytlicks gode ven og landsholdskollega, Mathias Gidsel, allerede har gennemgået. 

Det er nemlig ikke mere end to år siden, at han var den nye store stjerne på det danske herrelandshold.

Sådan lyder det fra B.T.

Læs også

Richard Gere i dyb sorg

Om han har kigget på sin kammerats situation, ved vi ikke, men Simon Pytlick er klar i spyttet, når det handler om, hvordan han vil tackle sin egen succes. Han nægter nemlig at ændre sig på trods af succesen:

“Jeg har ikke gået og følt, at jeg var på vej ned, men jeg har lavet en klar aftale med min familie, venner og folk i GOG, at hvis de synes, jeg begynder at ændre mig personligt eller på banen, så skal de sige til. Så vil jeg gerne imødekomme det i tide. Det er ikke altid, man selv lægger mærke til det”, udtaler Simon Pytlick til B.T.

Simon Pytlick har håndbold i blodet, da han er søn til Jan Pytlick og Berit Bogetoft Pytlick, og han tilbragte mange af sine unge år på skolen Oure, som også har huset andre store håndboldstjerner i deres tidlige år af karrieren.

Der sker også snart omvæltninger for den nye landsholdsstjerne, der er igang med sin sidste sæson i den danske klub GOG. 

Det er nemlig blevet officielt, at Simon Pytlicks internationale karriere bliver skudt i gang, da den tyske storklub SG Flensburg-Handewitt har købt danskeren fri for et millionbeløb. Den unge stjerne starter i sin nye klub til sommer.

Læs også

Nu sker det: Michael Falch bryder tavsheden

 

Dagens Gossip