Pas på når du afleverer din mobil til reparation: 19-årig fik 20 dages fængsel

Foto: Shutterstock.com

En 19-årige mand er blevet idømt 20 dages betinget fængsel, efter at han delte intime billeder af en ung kvinde, som han havde fundet på hendes telefon.

De står klar som redningsmænd, når din telefon går i stykker, og du har brug for at få repareret den med det samme.

Det er dog de færreste der tænker over, at når man afleverer sin telefon til reparation, så har de ansatte muligheder for at kunne se indholdet på din telefon, også alt det indhold, du ikke vil have ud til andre.

Læs også

Linse afslører navneændring

Der er netop faldet dom i en sag fra Aabenraa, hvor en 19-årig mand er idømt 20 dages betinget fængsel. Manden arbejdede som telefonreparatør i Aabenraa, hvor han i januar skulle reparere en telefon fra en jævnaldrende kvinde.

Delte intime billeder

Manden kunne dog ikke stå for fristelsen, så han kiggede telefonen igennem og fandt nogle intime billeder. De billeder hentede han ned, og delte dem derefter med en tredjepart. Det fortæller Jv.dk

Den unge kvinde havde afleveret sin telefon til reparation, og den 19-årige mand fandt frem til otte billeder, hvor kvinden var iført undertøj. Dem sendte han videre til en kammerat.

Det meldes ikke i artiklen, hvordan kvinden fandt ud af, at telefonreparatøren fra Aabenraa havde delt hendes intime billeder.

Denne artikel bør dog være en lille advarsel, så du altid husker at slette eller gemme dine billeder heller væk, hvis du har planer om at aflevere din telefon til en reparatør.

Læs også

Tragisk ulykke: 34-årig mister livet - 'De strejfede bare hinanden'

 

Dagens Gossip