Pas på når du går tur med hunden: Dansk hundeejer gjorde rystende fund

Foto: Shutterstock.com

En hundeejer på Fyn var ude at gå tur med sine to hunde, da hendes ene hund begyndte at spise noget fra grøftekanten. Kvinden blev chokeret over fundet, og ringede straks til dyrlægevagten.

Når du i fremtiden lufter din hund, så vær ekstra opmærksom på, at din hund ikke pludselig finder noget lækkert i vejkanten, som den sætter tænderne i.

En kvindelig hundeejer fra Fyn gjorde sig nemlig et noget ubehageligt fund, da hun søndag var ude at lufte sine to hunde Aslan og Puppy. Det skriver Fyens.dk.

Det hænder jo af og til, at hundene finder grene og andre ting, som de tager i munden i løbet af deres gåtur, men i søndags var det ved at gå helt galt for Samanthas ene hund Puppy.

Læs også

Advarsel: Nu er dansk hund også på mystisk vis død! - Vær opmærksom på disse symptomer

Hun hørte nemlig, at der pludselig kom knaselyde fra hundens mund, og hun skyndte sig straks at undersøge, hvad hunden spiste.

Samantha blev meget chokeret, da hun i grøftekanten så, at der lå en hel bunke med smertestillende piller. Hun kontaktede derfor dyrlægevagten, der bad hende holde et vågent øje med sine hunde i de næste par timer.

Piller lå blandt med kødpålæg

Heldigvis skete der ikke noget med Samanthas to hunde, selvom Puppy endte med at blive lidt sløv og sov lidt ekstra.

Dagen efter da der atter var dagslys, valgte Samantha at gå tilbage til det sted, hvor hun havde fundet pillerne. Denne gang blev hun endnu mere chokeret, end da hun opdagede pillerne aftenen før.

Samantha kunne nemlig se, at der over en strækning på cirka 500 meter, lå rigtig mange piller spredt ud over det hele, og det var højst sandsynligt blevet plantet der, for at lokke dyr til at spise dem, da de lå sammen med kødpålæg.

“Nogen må have lagt det der med vilje, og så bliver man jo bare sur,” fortæller Samantha Wolf til Fyens.dk.

Pillerne og kødpålægget som Samantha fandt, blev fundet på den sydlige del af Lensvej i Sdr. Højrup.

Læs også

Derfor må du ikke lade din hund smage din is