Pernille Skipper efter baby-episode: “Du er langt ude”

Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix.

“Du er langt ud," lyder det korte svar fra Pernille Skipper til Anne Kirstine Cramon, der kalder baby-episoden for "kynisk brug af baby".

Pernille Skipper fik ikke lov til at overvære hele åbningsdebatten i folketingssalen.

Hun blev nemlig smidt ud.

Læs også

Voldsom oplevelse: Maskeret mand løb efter 10-årig cyklende dreng

Det skriver Politiken.

Pernille Skipper havde medbragt sin baby til Folketingets åbningsdebat, og det faldt ikke i god jord hos alle. Derfor valgte Pia Kjærsgaard at smide Pernille Skipper og baby ud.

Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix.

Det samme skete i 2019, hvor Mette Abildgaard fra Det Konservative Folkeparti havde taget sin baby med i Folketingssalen. Her var det også Pia Kjærsgaard, der var med til at sende en baby ud af salen.

I et tweet undrer Pernille Skipper sig over, at “en stille, sovende baby ude i kanten af folketingssalen simpelthen er Pia Kjærsgaards store hovedpine.”

Men det giver Anne Kirstine Cramon, debattør, kommunikationsrådgiver og tidligere pressechef for Liberal Alliance, ikke meget for.

I et svar til Pernille Skipper skriver hun:

“Åhhh, du er klog nok til at have luret, hvad der ville ske. Jeg kalder kynisk brug af baby til at få opmærksomhed. Dén vidste du godt ville komme - og at medierne ville interessere sig for den.”

Hertil lyder Pernille Skippers korte svar:

“Du er langt ud.”

Foto: Twitter.

Tilbage i 2019 i Mette Abildgaard-sagen var Pia Kjærsgaard formand for folketinget. Det er hun ikke længere.  Hun er dog fortsat en del af Folketingets Præsidium.

Pia Kjærsgaard havde sat sig i formandsstolen for at afløse Henrik Dam Kristensen, som i dag er formand for Folketinget, da episoden med Pernille Skipper fandt sted, skriver TV 2.

Læs også

Godt nyt til disse danskere: Belønnes med en ekstra månedsløn

 

 

 

Dagens Gossip