Peter Madsen truede en anden kvinde kort før mordet på Kim Wall

Foto: Anders Valdsted/Ritzau Scanpix

I det seneste afsnit af 'De Hemmelige Optagelser med Peter Madsen' påstår ubådsmorderen, at han blev lokket til at true en anden kvinde på livet.

Mens 2020 primært vil blive husket for covid-19, så er det også året, hvor ubådsmorderen Peter Madsen i den grad er blevet omtalt i medierne. Dette skyldes ikke blot to dokumentarserier om morderen, men også et tv-serie om mordet, der netop har fået premiere på Tv2.

Læs også

Mor i chok over uhyggeligt pynt i Netto

Netop nu kører dokumentarserien ‘De Hemmelige Optagelser med Peter Madsen’ på Dplay, og her har journalisten Kristian Linnemann fået flere indrømmelser fra udbådsmorderen.

"Jeg binder dig fast og gennemborer dig"

Tidligere fik Kristian Linnemann mere eller mindre en indrømmelse fra Peter Madsen om, at han havde begået mordet på Kim Wall, og nu kommer det frem, at Peter Madsen seks dage forinden havde truet en anden kvinde på livet.

“Jeg binder dig fast og gennemborer dig med et stegespyd,” havde Peter Madsen sendt i en besked til kvinden, hvor han også skrev: “Så kommer hobbykniven frem og kigger på din hals. Hvor er pulsåren?” lød det fra Peter Madsen.

Da journalisten læser beskederne op for Peter Madsen, farer ubådsmorderen op. “Hvad var det, hun sagde først? Kom så ind i kampen, Kristian! Hvad var det, hun bad om? Kom med det for fanden,” lød det fra en rasende Peter Madsen.

Peter Madsen mener, at kvinden selv havde opfordret ham til at true hende via beskederne.

Det næste afsnit af ‘De Hemmelige Optagelser med Peter Madsen’ kan ses på Dplay.

Læs også

Prisen stiger for 1 million danskere

 

 

 

Dagens Gossip