Politi tilkaldt: Mand gik amok over høje ølpriser i Føtex

Foto: Shutterstock

Priserne på øl er ligesom priserne på stort set alt andet steget den seneste tid, og det var en 66-årig mand ikke tilfreds med, da han i går besøgte den lokale Føtex.

Danmark oplever lige i øjeblikket én af de værste økonomiske kriser i fredstid nogensinde. 

Inflationen har aldrig været højere, og det har fået prisen på alt fra mælk og kød til benzin og el til at stige, og disse prisstigninger har også ramt øl, som er særlig hårdt ramt, fordi adskillige bryggerier har måtte lukke deres bryggerier i Ukraine og Rusland. 

Læs også

Coop med trist nyt: Hæver prisen på 800 varer

Derfor er priserne på øl i de danske supermarkeder steget, og det var en 66-årig mand meget utilfreds med, da han i går var i Føtex på Dytmærsken i Randers for at købe øl. 

Her blev han ifølge politiets døgnrapport så frustreret over de høje ølpriser, at han måtte tilbageholdes af en vagt, fordi han "havde været agressiv og truende over for en af de ansatte."

Klokken 16:09 tilkaldte personale i butikken derfor politiet, som kort efter ankom til stedet og sigtede den 66-årige, berusede mand for "forstyrrelse af den offentlige orden."

Herefter blev manden "bortvist, og butikken gav ham besked om, at han ikke var velkommen i de kommende tre år."

Stigende kødpriser skaber også problemer

Ikke mange kilometer fra Føtex i Randers var en anden kunde - denne gang i Super Brugsen på Jægergprdsfade i Aarhus - samme dag tilsyneladende så utilfreds med de stigende kødpriser, at også han valgte at bruge utraditionelle metoder. 

Manden havde således taget fem culottestege til en samlet værdi af næsten 1.000 kroner i favnen og løbet ud af butikken uden at betale. 

En medarbejder lykkedes dog med at tilbageholde den 39-årige mand, som blev "anholdt og sigtet for butikstyveri," da politiet kort tid efter ankom til stedet.

Læs også

Historisk høje tal: Så meget dyrere bliver det at leve i år

 

 

Dagens Gossip