Politiet advarer: Betaler du ikke, bliver du anholdt

Foto: Shutterstock

Københavns Politi vil inden længe foretage en stor politiaktion, og her vil personer med gæld stå for skud.

Om under to uger vil en masse danskere have påskeferie. Foruden påskefrokoster og fri fra arbejde, vælger mange også at udnytte fridagene til at tage på ferie med familien.

Men hvis man skylder penge til fogedretten, så kan man med fordel sørge for at få denne gæld betalt. Sker det ikke, kan man blive anholdt og dermed gå glip af sin ferie.

Læs også

Mette Frederiksen melder ud: Det er slut

Af samme årsag kommer Københavns Politi nu med en klokkeklar opfordring til danskerne: betal gælden.

”Hvis man skylder penge og er indkaldt til at møde i fogedretten, og så ikke er dukket op til retsmødet om ens gæld, bliver man eftersøgt. Det betyder, at man f.eks. risikerer at blive anholdt og fremstillet i fogedretten, hvis man forsøger at forlade landet for at tage på ferie,” fortæller politikommissær Anders Alslev fra Eftersøgningssektionen i Københavns Politi i en pressemeddelelse.

Om syv dage vil en stor aktion finde sted, og her vil man gå efter personer med gæld til fogedretten.

Derfor skal man allerede nu til at få lavet en aftale om betaling af gæld, skulle man have dette.

”Sørg for at få betalt det skyldige beløb eller få lavet en aftale med fogedretten om, hvordan gælden skal betales. Så slipper man for at blive hentet af betjente derhjemme, din arbejdsplads eller stoppet i lufthavnen på vej mod gaten. Man risikerer også at tilbringe en nat i Vestre Fængsel, hvis man bliver anholdt uden for fogedrettens åbningstider,” siger Anders Alslev.

Læs også

Far og søn dør på tragisk vis i trafikulykke: Kort efter sker det chokerende

.

Dagens Gossip