Politiet deler uhyggelige detaljer om drab på 40-årig far til fire

Foto: Shutterstock

Nye detaljer er kommet frem i drabssagen.

Frank Dan Nørgaard Jørgensen blev i en alder af bare 40 år dræbt den 14. juli i år. Siden da har politiet arbejdet på at finde ud af, hvad der mere præcist skete i forbindelse med drabet af Frank, som efterlod sig fire børn.

Det er Østjyllands Politis formodning, at Frank  blev tæsket med jernrør, før han blev kvalt, pakket ind i plastikposer og gemt af vejen i et skovområde i Gassum.

Læs også

Midt i udsendelsen: Tv-vært ramt af flyvende hotdog

De nyeste detaljer om mordkomplottet, som minimum seks personer ifølge politiet var involveret i, fremgår af en retsbog, som Ekstra Bladet har fået aktindsigt i.

Fem af disse seks personer er alle varetægtsfængslet, men nægter sig skyldig. Den senest fængslede i sagen er en 23-årig mand, som blev fremstillet i grundlovsforhør torsdag i sidste uge.

Han er sigtet for sammen med de øvrige sigtede at have dræbt Frank Jørgensen på en adresse i Nimtofte. Det skulle være sket via kvælning og anden vold - blandt andet ved hjælp af jernstænger, som den 23-årige mand angiveligt skal have skaffet af vejen efter drabet.

Med undtagelse af findestedet for liget, ligger alle adresser, som politiet mener har forbindelse til drabet og de sigtede, indenfor en radius af 10 kilometer. Politiet har endnu ikke meldt noget ud om motivet for at have slået den 40-årige Frank ihjel. 

Læs også

Partier gør klar til valg: Trykker Mette på knappen nu?

 

Dagens Gossip