Politiet jagtede 25-årig i 50 kilometer: Men da han blev stoppet, opdagede politiet langt værre ting

Skrevet af Kamille Isaksen

8 uger siden

|

25/03/2024
Foto: Shutterstock
Jagten begyndte i Troldhede og fortsatte gennem flere byer, før politiet fik stoppet den unge bilist.

Dagens topnyheder

En dramatisk biljagt, der strakte sig over 50 kilometer gennem det midt- og vestjyske landskab, fandt sted tidligt søndag morgen, da politiet forfulgte en 25-årig mand bag rattet i en Golf IV. 

Jagten begyndte i Troldhede og fortsatte gennem flere byer, inden den endte i Sønder Omme, hvor politiet med assistance fra nabokredse endelig formåede at standse den unge mand.

Det skriver TV Midtvest.

Den 25-årige, som var frakendt sit kørekort og desuden befandt sig under påvirkning af narkotika, førte politiet på en hæsblæsende tur. Med hastigheder, der nåede op på 190 km/t i 90 km/t-zoner, blev situationen hurtigt klassificeret som vanvidsbilisme af Midt- og Vestjyllands Politi. Dette førte til, at bilen blev beslaglagt på stedet.

Ifølge Anders Olesen, vagtchef hos Midt- og Vestjyllands Politi, var bilen, som den unge mand førte, ikke registreret korrekt. "Der var ikke betalt forsikring og ejerafgift, så det var ulovligt," forklarer han. Desuden lykkedes det for den 25-årige at sætte en passager af i Tarm under flugten, før politiet intensiverede jagten.

Til trods for den unge mands indsigelse mod beslaglæggelsen af bilen, hvilket betyder, at sagen nu skal for retten, understreger Olesen alvoren i situationen. Den høje hastighed og den ulovlige kørsel udgjorde en betydelig risiko, ikke kun for den 25-årige selv men også for andre trafikanter.