Politiet kaldt ud til usædvanlig opgave: Pige sad fast i tørretumbler

Kamille Isaksen

3 uger siden

|

17/06/2024
Indland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Politiet kunne konkludere, at det er noget nemmere at komme ind i en tørretumbler end ud af den.

Dagens topnyheder

Som politimand kan man kun være sikker på en ting. Ingen dage er ens, og man kan aldrig vide, hvilke opgaver man møder ind til. 

Da politiet mødte ind søndag morgen, havde de nok ikke forestillet sig, at de ville blive kaldt ud på en efterskole for at redde en pige fra en lidt uheldig situation.

Søndag formiddag blev Østjyllands Brandvæsen kaldt ud til en usædvanlig opgave på en efterskole i Odder-området, da en elev sad fast i en tørretumbler.

Brian Arendtsen, der er operationschef ved Østjyllands Brandvæsen, kunne fortælle, at en pige var blevet fanget i en tørretumbler, hvilket resulterede i en hastig indsats fra brandvæsenet. "Jeg ved ikke, om det har været en 'dare' eller noget i den stil, men hun var i hvert fald ved at være træt af at sidde der," forklarer Arendtsen.

Det skriver TV Østjylland

Situationen, der i starten kunne lyde komisk, viste sig at kræve en betydelig indsats for at få pigen befriet. "Der var ikke noget kritisk, men vi måtte da bruge en del værktøj for at skille tørretumbleren ad for at få hende ud," udtalte operationschefen om den noget specielle redningsaktion.

Ingen alvorlige skader blev rapporteret, men episoden har uden tvivl givet både elever og personale noget at tale om i tiden fremover. Hvad der præcist førte til, at pigen endte i tørretumbleren, er stadig uklart, men hændelsen har allerede skabt stor opmærksomhed på efterskolen.