Politiet med besked til danskerne: Hjælp os

Foto: Shutterstock

Politiet vil i denne uge have danskerne til at hjælpe dem med at takke en helt særlig gruppe danskere, som politiet beundrer.

Der er på mange af de danske skoler en såkaldt skolepatrulje.

Patruljen udgøres af elever, som om morgenen står og guide den hektiske og travle morgentrafik, hvor forældre i al hast sætter børnene af til en skoledag, inden arbejdet for deres eget vedkommende kalder.

Læs også

Dansk stjerne død

Idéen er rigtig god, men ikke alle trafikanter er lige tilfredse med de unge trafikledere. Det får nu dansk politi til at gå ind i sagen.

I et opslag på Facebook kan de berette om flere ubehagelige oplevelser.

- Landets skolepatruljer gør et vigtigt stykke arbejde. Og de kan fortælle om masser af gode oplevelser, men nogle af dem kan desværre også fortælle om grimme tilråd eller en fuck-finger fra en sur trafikant, der ikke gider vente på, at skolebørnene og deres forældre har krydset vejen, lyder det blandt andet i opslaget.

Politiet har stor ros til overs for de unge, som på frivillig basis stiller op hver morgen og dermed møder tidligere end deres klassekammerater.

Det vil politiet gerne hylde, hvilket vil ske i denne uge.

- Og den indsats skal de anerkendes for her i den koldeste tid på året. Det gør vi derfor i denne uge, som vi også kalder den ’Den Sureste Uge’, hvor politiet besøger landets skolepatruljer og forkæler dem med flødeboller, varm kakao e.l. Hjælp os med at hylde din lokale skolepatrulje ved at give dem et skulderklap, et smil, et hej eller en anden positiv bemærkning, når de står der på en mørk, kold morgen. Du er også velkommen til at anerkende dem i en kommentar nedenfor. De fortjener det.

Læs også

Isbjørn med dåse på tungen beder mennesker om hjælp: Se så, hvad der sker

 

Dagens Gossip