Politiet på uventet besøg: 79-årig kvinde i Silkeborg dyrkede hashplanter

Foto: Shutterstock.com

En 79-årig kvinde fik uventet besøg af politiet, da nogle havde tippet dem om, at kvinden dyrkede ulovlige cannabisplanter på sin adresse.

Mandag formiddag kom politiet på en lidt overraskende opgave. De blev nemlig tippet om at besøge en adresse, hvor der angiveligt blev groet hashplanter. Politiet havde dog næppe forventet, at det ville være en 79-årig kvinde, der åbnede døren, da de bankede på.

Tippet som politiet havde fået, viste sig at holde stik. Der stod nemlig intet mindre end seks store cannabisplanter i den 79-årige kvindes hjem på Nylandsvej i Silkeborg.

Kvinden blev sigtet for at være i besiddelse af de ulovlige planter, og hun erkendte da også med det samme til politiet, at de udelukkende var til eget brug. Ifølge det lokale medie, Silkeborgnyt, så ville planterne angiveligt give 171 gram hash. Det skulle have en værdi på gaden mellem 8.550 kroner og 17.100 kroner.

Læs også

Se det vilde billede: Stoffer fik 53-årig til at ligne en på 80

Borgere utilfredse med politiets prioriteter

Selvom politiet modtog et tip, som de succesfuldt fulgte op på, så er der flere, der ikke mener, at politiet burde have brugt deres ressourcer på det.

I kommentarfeltet til artiklen er langt størstedelen af kommentarerne negative, og de så hellere, at politiet ikke brugte tiden på den slags ‘bagateller’

“Latterligt at bruge tid på. I stedet for at tage sig af rigtige forbrydelser som butikstyverier, overfald, indbrud osv. Men klap da i jeres fede hænder over, at i har fanget en “storkriminel” syg dame på 79 år,” skriver Kenneth Wickman, mens han bakkes op af Esben Es.

“Politiet drukner i uopklarede voldssager, men det er vel ikke så underligt, når de prioriterer sager som denne. Uværdigt,” skriver han.

Selvom flere af kommentarerne på Facebook indikerer, at den ældre dame har været syg, og dermed har groet sin cannabis for at benytte det som medicin, så er der intet i historien der bekræfter dette.

Hverken kvinden, politiet eller Silkeborgnyt fortæller, at den ældre kvinde skulle være syg. Til gengæld har Facebook-gruppen Cannabis Olie Danmark kommenteret opslaget. De skriver:

“Føj for pokker. Har Politiet virkelig ressourcer til at stjæle en syg gammel dames medicin?”

Det er højst sandsynligt denne kommentar, der har fået de andre til at kommentere på kvindens påståede sygdom.

Hvad mener du. Er det forkert at politiet bruger ressourcer på ovenstående, når kvinden nu har begået en kriminel handling?

Læs også

Mand sigtet for at gramse på 11-årig pige i populært badeland - politiet frygter flere sager

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip