Politiker langer ud efter indvandrer-forældre: Ta' nu ansvar for jeres børn!

Oven på en weekend med tumult blandt nordsjællandske indvandrere, der ekskalerede med et knivstikkeri i Snekkersten Havn, er tidligere byrådspolitiker i Helsingør og nuværende folketingskandidat for de konservative, Pernille Vermund, gået til tasterne.

I et direkte debatindlæg på sin blog retter hun skarp kritik mod indvandrerforældre, som efter hendes mening ikke gør et godt nok stykke arbejde med at opdrage deres børn.

LÆS OGSÅ: Muslim giver opsang til sine trosfæller: - Lad danskerne pynte op til jul!

"Kære forældre til ’lovbrydere med udenlandsk oprindelse’
Jeres børn og unge er jeres ansvar – ikke nogen andres. Det er jeres ansvar at være gode rollemodeller for dem. Pak jeres arabiske kuffert ud, bliv en del af det danske samfund, som jeres børn vokser op i. Giv jeres børn den opdragelse der skal til, for at de kan begå sig i det danske samfund, på lige fod med andre børn og unge", skriver Pernille Vermund i indlægget.

Det er især den kedelige kriminalitetsstatistik, der har fået politikeren op i det røde felt.

LÆS OGSÅ: Ramadan-madkurve er for alle fattige: - Vi kigger på mennesket i stedet for religionen

"Jeg er så træt af at høre, hvor meget jeres børn og unge fylder i de kriminelle statistikker. Det er ikke rimeligt, at vi gang på gang skal høre om knivstikkerier, overfald og røverier, begået af unge med indvandrerbaggrund. Og når det kommer så tæt på, som det gjorde, da en ung mand i går blev stukket ned på Snekkersten Havn efter tre dages tumult blandt indvandrere, så ophører al politisk korrekthed og imødekommenhed fra min side", skriver Pernille Vermund videre i debatindlægget.

Pernille Vermund efterlyser indvandrerforældre, der tager deres ansvar alvorligt, får styr på deres børn og hilser det danske samfund velkommen.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

"Hvis jeres livsstil kræver andre normer og regler end de danske, så findes der sikkert steder, som passer til jeres behov. Men bliv ikke stående i døren, med en uåbnet kuffert og en fod i begge lejre. Det skader jeres børn og det ødelægger det samfund, som vi andre er glade for og stolte af", slutter den konservative politiker.

Har Pernille Vermund fandt i den lange ende i sin debat?

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip