Politiker raser efter Karin Brostrøms død: Fjern jer fra min side

Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Lars Boje Mathiesen, Nye Borgerlige, har en meget klar besked til de personer, der ytrer sig hånende om Søren Brostrøms mors død.

Lars Boje Mathiesen, der er en af Nye Borgerliges mest fremtrædende politikere, har i et opslag på sin Facebook-profil gjort det meget klart, at han ikke vil se personer ytre sig 'hånende eller hoverende' om Søren Brostrøms mors bortgang.

Læs også

Mette Frederiksen raser: Stop med det

Til de personer, der alligevel vælger at gøre dette, har han en meget klar besked: Fjern jer fra min side – eller jeg gør det for jer! 

Nye Borgerlige-politikeren fortæller, at han generelt er kritisk overfor regeringens håndtering af coronakrisen. Han påpeger, at han særligt mener, at man i denne omgang har været meget overforsigtige. 

Han er af den opfattelse, at der ikke har været evidens for, hvorfor skolerne for de mindste har skulle været lukket, hvorfor butikker skulle lukke ned, og hvorfor udendørsidræt skulle aflyses. 

Derudover skriver Lars Boje Mathiesen, at han ikke er enig i regeringens 'massetestningsstrategi' samt deres store fokus på brug af coronapas. 

Selvom han langt fra er enig med regeringen, påpeger han, at det er politiske beslutninger, han er uenig i. Det ændrer derfor ikke på, at han mener, at man bør udvise respekt overfor et 'andet menneskes personlige tab'. 

"Det andet handler om at have en grundlæggende respekt overfor et andet menneskes personlige tab," skriver han og fortsætter: 

"Det er jeg sikker på at langt de fleste mennesker heldigvis også ganske udmærket kan forstå og skelne mellem."

Hvis man ikke kan skelne mellem dette, er man ikke velkommen på hans Facebook-side, da han ikke ønsker at 'lægge side og spalteplads' til dette. 

Til sidst runder han sit opslag af ved at kondolere til Søren Brostrøm, der har mistet sin mor Karin Brostrøm. Hun blev 82 år.

Læs også

Søren Brostrøms mor er død

Ud over Søren Brostrøm, efterlader Karin Brostrøm sig også sønnen Peter samt børnebørn, der alle er voksne. Ifølge Ekstra Bladet har familien intet ønske om at udtale sig.