Populær amerikansk burgerkæde udvider i Danmark: Søger 140 nye medarbejdere

Kender du nogen, der mangler et job? Foto: Carl's Jr.

Den populære amerikanske burgerkæde Carl’s Jr. har så stor succes i Danmark, at den nu vil udvide med med yderligere fire restauranter. I den forbindelse søger burgerbiksen 140 nye medarbejdere.

Carl’s Jr. åbner inden sommeren 2018 fire nye fastfoodrestauranter i Danmark, som kommer til at ligge i Randers, Slagelse, Nyborg og Holbæk.

Danskerne har taget pænt imod de første 12 restauranter, som er spredt ud over hele landet, og derfor er der potentiale for at lange endnu flere flammegrillede bøffer og sprøde fritter over disken i 2018. 

- Vi er ovenud glade for, at danskerne har taget så godt imod Carl’s Jr., og vi glæder os til at åbne endnu flere restauranter. I 2018 har vi allerede sat adresse på de næste fire, som kommer inden sommerferien, siger Michael Hald, der er Head of Franchise i Dansk Supermarked Group.

Læs også

Professor advarer: Derfor må du ikke varme pasta op igen

I forbindelse med udvidelsen søger Carl’s Jr. ikke færre end 140 nye medarbejdere, som har lyst til at prøve kræfter med at flippe bøffer og stege pomfritter i et rygende tempo. 

Paris Hilton har været model for Carl's Jr. Foto: Carl's Jr.

De ledige stillinger dækker over alt fra restaurantchefer til deltidsansatte. 

- Vi glæder os til at byde velkommen til nye, dygtige kolleger, som brænder for at give gæsterne den gode service og kvalitet, som Carl’s Jr. er kendt for. For at kunne være klar til åbningerne er vi allerede i fuld gang med at rekruttere nye medarbejdere. Der er dog stadig masser af muligheder for at kunne nå at være med, siger Charlotte Holm, der er HR-chef for Salling og Franchise i Dansk Supermarked Group. 

Det er Dansk Supermarked Group, der blandt andet driver kæderne Bilka, føtex, Netto og stormagasinerne Salling, som har rettighederne til at etablere Carl’s Jr. restauranter i Danmark. Derfor vil flere af de nye burgerrestauranter være placeret ved Bilka, mens andre kommer til at ligge tæt på motorvejsafkørsler, butiksstrøg og i større shoppingcentre, oplyser Dansk Supermarked Group.

Foto: Carl's Jr.

Foto: Carl's Jr.

- Det er meget vigtigt for os, at de ligger på en super attraktiv placering. Alene det, at vi har 18 Bilka’er og et 19. på vej, gør, at vi ser mange muligheder for at åbne nye restauranter, derudover er vi altid på udkig efter nye og spændende placeringer til Carl’s Jr., siger Michael Hald.

Carl’s Jr. slår sig op på at servere kvalitetsfastfood. Bøfferne er fremstillet af 100 procent oksekød, som bliver grillet over åben ild. Derudover serveres der 'chicken tenders', som er lavet af af ferske stykker kyllingebryst, der paneres i restauranten. Deres milkshakes er lavet med ægte vaniljeis. 

Læs også

Simon bygger bil i sneen: Kort efter finder han kæmpe overraskelse i forruden

Carl’s Jr. har mere end 3.900 restuaranter på verdensplan. De 12 i Danmark ligger i henholdsvis Næstved, Hundige, Rødovre, Odense, Sønderborg, Kolding, Vejle, Aalborg, Aarhus, Tilst, Viborg og Holstebro.

Vil du gerne have større bryster? Så prøv dette trick, som kun tager to minutter og straks giver større barm.

Nedtur for Natascha Linea: Afvist af Luksusfælden

 

Dagens Gossip