Populær TV 2-vært stopper: Det skal han nu

Foto: Shutterstock.com

Den elskede TV 2-vært stopper ved udgangen af året, og nu fortæller han om sine fremtidsplaner.

I mere end 25 år har Per Christiansen været ansat hos TV 2, og rigtig mange danskere kender ham som den smilende vejrvært, der guider seerne igennem ugens vejr. Men det er lige om lidt fortid. For ved udgangen af december stopper Per Christiansen.

Læs også

YouSee forkæler: Lader alle prøve helt gratis

“Den er rigtig nok. Jeg stopper ved udgangen af december. Sidste vagt den 28. Så må nye solkonger tage over,” siger han til B.T. 

Nyde livet som pensionist

68-årige Per Christiansen kan se tilbage på en lang journalistkarriere, når han lige om lidt stopper på TV 2. Nu er det livet som pensionist, der venter, og udover mere tid med familien, så vil han også prøve noget nyt.

“Som mange andre journalister, der har skiftende arbejdstider, har jeg ingen hobbyer. Men jeg har tit kigget med misundelse i aftenskolernes kursuskataloger, og nu får jeg mulighed for at deltage. Og så har jeg også planer om at nedskrive nogle af de mange practical jokes, jeg har udsat andre for gennem årene,” siger Per Christiansen til Billed Bladet.

Tilværelsen som pensionist kommer til at foregår i Aalborg, hvor Per Christiansen bor sammen med hustruen Zita Hvid. Derudover kommer han også til at få mere tid til parrets syv børnebørn. I det hele taget ser han frem til at kunne nyde livet uden en arbejdsplan, der spænder ben for aftaler og arrangementer.

"Jeg glæder mig til at kunne deltage i det sociale liv med familie og venner uden hele tiden at skulle konsultere vagtplaner og kalendere,” forklarer han. 

Læs også

Medie erfarer: Nye restriktioner på vej

 

Dagens Gossip