Prins Joachim 'ført bag lyset': Nu reagerer han

Foto: Kongehuset

Der kan ikke herske nogen tvivl om, at prins Joachim føler sig ført bag lyset efter de informationer, han kommer med i et interview med Ekstra Bladet.

Kongehuset sprængte noget af en bombe i går, da hendes majestæt dronning Margrethe meddelte, at fra årsskiftet vil prins Joachims børn få frataget deres titler som prinser og prinsesser.

Læs også

1. oktober sker det: Prisen stiger til det dobbelte

Hans tidligere kone, Grevinde Alexandra, reagerer hurtigt efter udmeldingen, og hun fortalte, at familien var i chok og at børnene følte sig udstødt.

Nu er det så lykkedes Ekstra Bladet at få en kommentar fra prins Joachim, og der er heller ingen tvivl om, at han var ganske chokeret. Han er nemlig blevet ført bag lyset, da den første udmelding han fik, ikke stemmer overens med resultatet.

Til Ekstra Bladet fortæller han nemlig, at han fik besked i maj om, at det først ville ske, når børnene fyldte 25 år. Det har altså vist sig ikke at være tilfældet alligevel.

"I maj fik jeg forelagt en plan, som i det store hele gik på, at når børnene hver især fylder 25, så ville det ske. Athena fylder 11 til januar," fortæller prinsen, som ifølge Ekstra Bladet er tydeligt berørt over det.

Meldingerne i går lød fra kongehuset, at prins Joachim allerede i maj fik ovenstående besked, men ifølge prinsen har han kun vidst det de sidste fem dage.

Beslutningen fra dronning Margrethe betyder, at prins Nikolaj, prins Felix, prins Henrik og prinsesse Athena mister deres titler fra den 1. januar 2023.

Læs også

Ung kvinde med kontroversiel udmelding: “Min kæreste betaler for mig, fordi jeg er en investering”

 

 

 

Dagens Gossip