Prins Joachim og prinsesse Marie taler ud: Har overhovedet ikke talt med dronningen

Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

I et eksklusivt interview har prins Joachim og prinsesse Marie forklaret, at forholdet til kronprinsparret er "kompliceret," og at de slet ikke har talt med dronningen siden tirsdag.

Tirsdag ramte en bombe det danske kongehus. 

Dronningen meddelte, at prins Joachims børn pr 1. januar 2023 ikke længere bærer titlerne som henholdsvis prinser og prinsesser, og det har mildest talt medført kold luft mellem medlemmerne i den royale familie.

Læs også

Afslører: Prins Joachim græd næsten

Tidligere på ugen udtalte prins Joachim, at han var "i chok," og han og prinsesse Marie har ifølge BT ikke forladt deres hjem i Paris i tre dage. 

Nu har de dog indvilliget i et eksklusivt interview med avisen, hvor de blandt andet har afsløret, at de overhovedet ikke har talt med dronningen siden udmeldingen. 

"Desværre ikke," lød svaret således fra prins Joachim, da han blev spurgt, om dronningen havde forsøgt at tale med dem om situationen. 

Og det er ikke kun mellem parret og dronningen, at der er kold luft. 

Prins Joachim og prinsesse Maries forhold til kronprinsparret er nemlig også "kompliceret," som prinsesse Marie selv beskriver det over for BT. 

Til avisen fortæller parret desuden, at de ligeledes ikke har talt med kronprinsparret, efter kronprinsesse Mary fredag offentligt bakkede op om dronningens beslutning om at fratage prins Joachims fire børn deres titler som henholdsvis prinser og prinsesser. 

Kongefamilien er altså tydeligvis presset over dronningens beslutning, men Marie slår fast, at der "selvfølgelig" er vigtigere ting i verden. 

"Jeg vil understrege, at selvfølgelig er der nogle meget mere alvorlige ting i verden især i disse dage," har hun således udtalt og hentydet til krigen i Ukraine, energikrisen og den tårnhøje inflation, som får tiden presser mange danskeres økonomi til det yderste. 

Læs også

Betændt situation: Joachims forhold til Margrethe smuldrer

 

 

Dagens Gossip