Prinsesse Isabella overrasker i ny video: Bunder på rekordtid

Foto: Lars E Andreasen/Ritzau Scanpix

Der er efterhånden ikke nogen kendte, som ikke er at finde på videotappen TikTok.

Det sociale medie TikTok, hvor man kan dele korte videoer med lyd/musik, har taget verden med storm de sidste par år og har givet kæmper som Facebook, Twitter og Instagram kamp til stregen. 

Mange kendisser - blandt andre den danske DJ og 'X Factor'-dommer Martin Jensen, popsangeren Jason Derulo og tv-personligheden Kim Kardashian - har en profil på mediet, og nu har det danske kongehus også meldt sig på banen i form af 15-årige prinsesse Isabella. 

Læs også

Kongen af pensioner: Nyrup scorer fire samtidig - og løn som minister

Hun var ifølge Se og Hør forleden med i en TikTok-video, hvor hun afprøvede én af de 'challenges', som er populær på det sociale medie for tiden. 

Her skal man bunde en iskold Sprite så hurtigt som muligt og undgå at bøvse, hvilket rigtig mange har svært ved, men prinsessen, som blev 15 år i fredags, klarede udfordringen uden problemer. 

Hun var ikke bare den første af de tre piger i videoen til at færdiggøre sin Sprite (selvom hun holdte lidt pauser undervejs), hun formåede også - ligesom de to andre piger - at undgå at bøvse.

Videoen er siden sin offentliggørelse blevet fjernet fra TikTok, og det er derfor ikke længere muligt at se den. 

Flere andre videoer på den samme profil har også vist prinsessen, men de er ligeledes blevet fjernet. Der var blandt andet en video, hvor hun dansede.

Læs også

Fie Laursen vil ikke hjem: "Har intet med Danmark at gøre"

 

 

 

Dagens Gossip