Rengøringsekspert: Sådan rengøres en drikkedunk korrekt

Foto: Shutterstock

Rengøringsekspert deler den korrekte måde at rengøre en vandflaske på.

Rengøringgseksperten Leslie Reichert har delt den korrekte måde at rense din vandflaske på, hvilket du bør gøre, hvis du vil undgå at indtage potentielt skadelige bakterier.

Leslie Reichert siger ifølge Mirror, at hvis dit vand begynder at lugte lidt anderledes eller ikke smager så frisk, så er det tid til at ændre dine vaner og begynde at vaske flasken meget oftere.

Læs også

Trods stigende priser: Så billig er en elbil i forhold til en benzinbil

Hun siger, at bakterier, skimmelsvamp og meldug trives på fugtige og mørke steder, så indersiden af ​​en vandflaske er det perfekte sted, så de skal vaskes efter hver eneste brug.

Hendes tips er hurtige og enkle, så du kan begynde at arbejde dem ind i din daglige rutine med det samme – og det kan måske være en god idé at gøre.

I en tale til Apartment Therapy sagde Leslie: 

"Kimerne vil vokse på dine genanvendelige vandflasker efter hver brug. Kombineret med det faktum, at skimmelsvamp og meldug trives i fugtige, mørke områder - lad os bare sige, at dette ikke er en beholder, du ønsker at drikke noget af."

Hun sagde, at med en flaske med skruetop er det vigtigt at skille de to stykker ad og køre dem begge gennem opvaskemaskinen - forudsat at det er sikkert for din type flaske at gøre det.

Ydermere sagde hun, at man fra tid til anden skulle bruge brusende rensetabletter, og droppe flasken i vandet med tabletten og lade den sidde natten over.

Læs også

Skat melder ud: Denne dag kan du se din årsopgørelse

 

Dagens Gossip