Rystende sag i Næstved: 24-årig mand voldtog mindreårig pige og sendte samtidig stødende besked til sin egen lillesøster

Skrevet af Kamille Isaksen

08/12/2023
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Den 24-årige har både voldtaget en mindreårig pige og stødt sin egen lillesøster.

Dagens topnyheder

En rystende retssag har rejst sig mod en 24-årig mand, der står over for anklager om voldtægt af en mindreårig og for at have sendt stødende beskeder til sin egen lillesøster. 

Disse chokerende hændelser, der udfolder sig som en kvalmende beretning om krænkelser af unge, ventes at blive prøvet for retten i Næstved i den nærmeste fremtid.

Det skriver B.T.

Blandt de foruroligende oplysninger fremgår det, at overgrebet fandt sted natten til den 27. august på en adresse i Næstved. Den unge pige, som er født i 2010, står som offer i denne tragiske sag, der også omfatter anklager om blufærdighedskrænkelse.

Derudover havde den 24-årige otte pornografiske billeder liggende på sin telefon af selvsamme pige.  

Det var dog ikke kun denne mindreårige pige, som blev stødet af den 24-årige voldtægtsmand. 

Det viste sig, at den 24-årige mand sendte en besked på Snapchat den 31. august i år til sin egen illesøster. Her beskrev han på upassende vis sin interesse for hendes kønsdele. 

En handling, der ikke kun vækker afsky, men også rejser spørgsmål om den forfærdelige forvridning af tillid mellem familiemedlemmer.

Det bemærkes, at den 24-årige ikke har afgivet kommentarer til pressen vedrørende denne foruroligende sag. Hans advokat, Anders Rohde, har bekræftet, at de ikke vil udtale sig på nuværende tidspunkt.

Sagen har kastet en mørk skygge over retssystemet i Næstved og rejser vigtige spørgsmål om beskyttelse af sårbare mindreårige mod disse uhyrlige handlinger.