Så mange danskere er nu coronasmittet

Foto: Sebastian Gollnow/DPA/Ritzau Scanpix

Antallet af smittede danskere med coronavirus fortsætter med at vokse, og vi nærmer os 10.000 smittede danskere.

Efter en lang periode hvor den procentvise stigning i antallet af smittede danskere blev ved med at falde, er det begyndt at gå den modsatte vej igen. Det skyldes formentlig, at Danmark den 15. april begyndte at åbne op igen, hvor de mindste børn igen kom ud, mens de liberale erhverv også åbnede op.

Læs også

Chok: Favoritpar trækker sig fra X Factor

Smittetrykket er sidenhen steget, men fortsat ikke så meget, at det vækker bekymring hos Sundhedsstyrelsen. Dagens tal vækker heller ikke den helt store bekymring, selvom det igen er en stort antal danskere, der er blevet bekræftet smittet med coronavirus.

I går lød antallet af testede danskere på 244.791, mens antallet af smittede personer lød på 9.670 personer. 7.088 var meldt raske igen, mens 493 har mistet livet.

Her klokken 10.00 er flere af disse tal så opdateret igen, og der er blevet testet knap 13.000 danskere siden i går. Antallet af testede lyder nu på 257.738, mens antallet af smittede er steget med 151 siden i går.

Det bekræftede antal smittede danskere lyder derfor på 9.670.

Med hensyn til antallet af raskmeldte, så er dette tal ikke blevet opdateret endnu.

På verdensplan er der blevet bekræftet 3.467.321 smittede, mens 246.979 personer har mistet livet. Igen er det værd at huske, at folk ikke nødvendigvis har mistet livet på grund af virussen, men at folk har mistet livet efter, at de blev bekræftet smittet med virussen.

Læs også

Danskere raser over corona-gebyr

 

 

Dagens Gossip