Sara Bro smider tøjet i Norge

Foto: Kim MatthÄi Leland/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix

Lige nu befinder tv- og radioværten Sara Bro sig i Norge, hvor hun nyder naturen og muligheden for at smide alt tøjet i det fri.

Det er ikke første gang, at Sara Bro smider kludene. 

Nu har hun gjort det igen, og denne gang er det i smukke, norske omgivelser.

Læs også

Advarsel: Pas på denne mail

På campingtur i Norge

På hendes Instagram story kan de over 80.000 følgere se, at den populære tv- og radiovært lige nu er på campingtur i Norge, nærmere bestemt ved søen Øvre Sjodalsvatnet.

Her er hun på tur med kæresten Lasse Lund, og de se i den grad ud til at nyde omgivelserne og hinanden.

På billedet står de arm i arm midt i den norske natur, og billedet er taget bagfra, så man kan se begges nøgne numser.

Foto: Screenshot fra Instagram @sarabro

‘Der er ikke noget at være flov over’

Det er som sagt ikke første gang, at Sara Bro optræder nøgen på sin Instagram. I oktober sidste år postede hun et foto, hvor hun forklarede, at ‘der ikke er noget at være flov over’, og hun håbede, at andre blev inspireret. 

“Jeg poster nogen gange nøgen fotos af mig selv. Sidst gik det op for mig at mange mænd tror at det er fordi jeg gerne vil ha opmærksomhed. True, selvom den opmærksomhed jeg går efter, er fra jer kvinder de skriver at i synes jeg er modig og inspirerer jer til at være det samme, og fra jer kvinder der er yngre end mig som skriver at jeg gir jer et andet syn på kvindekroppen efter man har fået børn. Min krop er jo ikke naturlig, jeg har fået 2 kejsersnit & en korrektur, 7 brystoperationer inkl 2 fedttrans-plantationer, mine bryster er lavet af silicone og jeg har ikke engang haft mine brystvorter i et år, men netop derfor er det med stolthed og uden skam i livet at jeg poster nøgen pics af mig selv, og jeg ville ønske at jeg tidligere i mit liv havde indset at vi allesammen er nøgne inde under tøjet så der er ikke noget at være flov over. Jeg håber at du blir inspireret."

Læs også

Derfor lever Michaela kun af kyllingenuggets

 

Dagens Gossip