Se videoen: Spækhugger opdaget nær dansk strand

Foto: Shutterstock.com

Rasmus må i den grad have spærret øjnene op, da han så en spækhugger i dansk farevand.

Det er ikke et syn, der er de fleste danskere forundt, som Rasmus Hald og nogle andre blev vidne til mandag aften, da de befandt sig øst for Skagen. 

 

Rasmus Hald har en populær profil på Facebook, hvor han deler ord og billeder om livet som fisker. Mandag blev han altså vidne til noget af et særligt syn. Her brød en spækhugger vandspejlet og viste sig frem.

Læs også

Familien besøger sønnens grav, da en mystisk kvinde kommer listende ind på dem

Spækhuggerne er ikke ukendt syn i Danmark, men meget sjældne. De er som oftest blevet set i Nordjylland, ligesom det var tilfældet med mandagens spækhugger, der blev set øst for landets nordligste punkt Skagen. 

 

Heldigvis var Rasmus Hald tilstede. Det var dog lige ved, at han ikke havde fået en video af synet, fortæller han i sit opslag på Facebook

Set i Nordjylland

"Spækhuggershow øst for Skagen her til aften," skriver fiskere Rasms Hald - inden han fortsætter: 

 

"Og jeg løb ud med både kamera og telefon for at vise jer det. Fandt hurtigt ud af at video var det bedste, så frem med telefonen og så filmede jeg ellers løs og fik det hele filmet helt perfekt!"

Det skulle dog vise sig, at det ikke var helt så perfekt, som han troede i første omgang. 

 

"Bortset fra jeg kun tog ét billede i stedet for en film!"

Heldigvis var hans dog ikke det eneste kamerae, der var rettet mod det sjældne syn, derfor har han nu lagt en video op på sin Facebook-side. Den kan du se her:

Læs også

Derfor smager McDonald’s Coca Cola bedre

 

 

 

Dagens Gossip